Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Deabea acum am citit si eu faza cu "folositul Annei" :-W. Wtf. :(

Eu care credeam ca va sunt prietena, nu doar un obiect de care sa va folositi. :-<

Defapt asta ideea, dar cum nea justy inteleg invers :)) s-a inteles altceva :D. Cred ca alko e printre singurii care ma intelege :). Macar atat :D

Melodia e faina tare, pot zice mai sentimentala asa :D. Asta ii munca noastra unii o simt, alti o curma.

Anna, un mic cadou pentru tine .

Mersi. :D

Defapt asta ideea, dar cum nea justy inteleg invers :)) s-a inteles altceva :D. Cred ca alko e printre singurii care ma intelege :). Macar atat :D

Melodia e faina tare, pot zice mai sentimentala asa :D. Asta ii munca noastra unii o simt, alti o curma.

Ma bucur ca am inteles eu prost. :))

Chiar mi-ar fi parut rau sa cred ca sunt doar o "utilitate" "folosinta" cum vreti voi sa ii ziceti.

Mersi. :D

Ma bucur ca am inteles eu prost. :))

Chiar mi-ar fi parut rau sa cred ca sunt doar o "utilitate" "folosinta" cum vreti voi sa ii ziceti.

Ideea e ca eu vreau doar sa ne intelegem si sa fim prieteni ;).

Ideea e ca eu vreau doar sa ne intelegem si sa fim prieteni ;).

:) Cine a zis ca nu o sa fim.

Si in plus eu stiam ca sunt prietena cu toata lumea. :)))

Btw. Noapte buna, ma duc sa invat.

Frumoasa melodie Alcolule. :D

Deabea acum am citit si eu faza cu "folositul Annei" :-W. Wtf. :(

Eu care credeam ca va sunt prietena, nu doar un obiect de care sa va folositi. :-<

De fapt, nu vorbi la plural, pentru ca daca ar fi asa, nu am zis-o(noi) a zis-o cineva(el-unul singur).

Daca spui despre o melodie ca nu e "ascultabila" e mai rau decat daca ai spune ca e urata si ca nu-ti place.

Salut.

*829.

Ce inseamna 829 ?

:) Cine a zis ca nu o sa fim.

Si in plus eu stiam ca sunt prietena cu toata lumea. :)))

Btw. Noapte buna, ma duc sa invat.

Frumoasa melodie Alcolule. :D

Toata lumea iti face cadouri si te iubeste :)) se vede ca esti fata (frumoasa) :*:)))

Noapte buna.

'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

PS : Just, cand e antrenament ? (primul )

PS2 : Ati fost cuminti la scoala azi ma ? :-W Sa stiu daca va dau desert sau nu.

Program antrenamente

Marti,ora 21:00

Joi,ora 21:00

Sambata,ora 20:30

Duminica,ora 18:00,antrenament de relaxare,acesta consta in eventuri,premii,distractie,etc

Cine nu poate venii sa imi dea PM cu un motiv serios,nu tampenii gen: ma doare degetu',n'am chef,sunt plictisit

Edited by JustThink

Program antrenamente

Marti,ora 21:00

Joi,ora 21:00

Sambata,ora 20:30

Duminica,ora 18:00,antrenament de relaxare,acesta consta in eventuri,premii,distractie,etc

facem antrenamente ? sunt obligatori?