Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salut.

Nu-mi place ce aud, emptY.

Bobo mi'a zis ca nu raspunde de conturi furate.

Alin mi'a zis ca nu s'a logat nimeni de pe alt calculator, cu contul meu.

In momentul logarii era ip'ul meu...

Am intrat in cmd din run...si se pare ca cineva a fost la mine in calculator, cum...nu imi dau seama..

Am intrat in cmd din run...si se pare ca cineva a fost la mine in calculator, cum...nu imi dau seama..

Se pricepe.

Nu-i chiar asa de prost baietasu :-?

saluatare..

emptY cel mai sigur, cineva care ia net de la acelasi provider ti-a spart contul, dar bine asta poate fi o cautare fara rost.. imi pare foarte rau

si daca nu ma insel cu 4 euro parca poti sa iei unban

Edited by allkohol

Daca a fost ip-ul tau, principalul '' suspect '' esti tu. Cum te aperi?!

In primul rand, se presupune ca eram acasa, pentru ca a fost ip'ul meu.

Daca as fi fost acasa, de ce intram in game cu 'empty_mdy' cand eu mereu intram cu 'emptY_mdY' ?

In al 2-lea rand, de ce dadeam bunurile mele unui necunoscut, cu care n'am avut in viata mea treaba ?

In al 3-lea rand, de ce acum, cand peste cateva zile fac un an pe b-zone, "o incheiam" in modul asta ?

In al 4-lea rand, am intrat in Run - > Cmd si m'am uitat pe net, si a era cineva la mine in calculator, pentru ca la netstate la toate era si trebuie sa fie Established/Listening, dar la mine la un ip era 'Time_Wait', si mai sus 'Close_wait'.

In al 5-lea rand, nu stiu daca se poate arata, insa la ora 20:30 (cand am primit banul) calculatorul meu era INCHIS.

Mai mult de atat nu pot zice..

PS : Allkohol, daca 1 an de zile n'am bagat bani intr'un joc, nu o voi face acum.

In primul rand, se presupune ca eram acasa, pentru ca a fost ip'ul meu.

Daca as fi fost acasa, de ce intram in game cu 'empty_mdy' cand eu mereu intram cu 'emptY_mdY' ?

In al 2-lea rand, de ce dadeam bunurile mele unui necunoscut, cu care n'am avut in viata mea treaba ?

In al 3-lea rand, de ce acum, cand peste cateva zile fac un an pe b-zone, "o incheiam" in modul asta ?

In al 4-lea rand, am intrat in Run - > Cmd si m'am uitat pe net, si a era cineva la mine in calculator, pentru ca la netstate la toate era si trebuie sa fie Established/Listening, dar la mine la un ip era 'Time_Wait', si mai sus 'Close_wait'.

In al 5-lea rand, nu stiu daca se poate arata, insa la ora 20:30 (cand am primit banul) calculatorul meu era INCHIS.

Mai mult de atat nu pot zice..

PS : Allkohol, daca 1 an de zile n'am bagat bani intr'un joc, nu o voi face acum.

Deci dupa cate am vazut,sansele tale la unbanned, sunt mici,corect?

exista posibilitatea asta ?

Nick-ul tau: vlasceanu

Level-ul detinut: 4

Adminul care te-a banat: nimeni

Motivul pentru care ai luat ban: am gasit un jatpack dala lam luat shi ma banat:((

Explicatie: nu stiam ca daca gasesc jetpack ma baneaza

ScreenShot (obligatoriu): da am shi dovada

IP-ul tau: 188.25.205.215

Alte precizari?: tot respectu !!!

sa gasesti jatpack pe drumuri, adica daca un codat a fost banat pe motiv de jatpack, jatpackul dispare automat, daca nu ma insel..

exista posibilitatea asta ?

sa gasesti jatpack pe drumuri, adica daca un codat a fost banat pe motiv de jatpack, jatpackul dispare automat, daca nu ma insel..

Minte, n-are cum,pentru ca nici un codat care are jetpack, nu poate sa-l foloseasca pentru ca imediat i-a ban.

Deci dupa cate am vazut,sansele tale la unbanned, sunt mici,corect?

Nu stiu..

Nu pot sa'mi dau seama ce crede Thomas..

Ma rog, nu am ce sa fac, daca nu voi primi unban, ma voi resemna si gata.

Am plecat pe afara, si dupa la sala, vorbim mai pe seara.