Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Aia se cheama clasa ;). An e doar la facultate :D

Da..inseamna ca nu m-am exprimat cum trebuie,ideea e ca daca vrea sa vina in timisoara o sa ne cunoastem mai bine,ca eu de acolo sunt.

Vin eu la Valcea si te scot =)))) si la whiskey daca vrei , tot ce iti pofteste inimioara.

Uite incerc sa supravietuiesc...mi-e rau de mor , plictiseala e in toi ...

ON : Mi-am gasit preocupare : ma bag sa citesc!

Zilele astea nu prea am mai citit, ba ca trebuie sa scriu , ba ca trebuie sa invat.

Now , it's time to do it.

Whiskey, neah. Poate un teacher's.

Era o vorba ... "vreau sa ma bag intr'o relatie, dar nu stiu intr'a cui :))

Sunt casatorit de 2 ore, cum crezi ca pot baga divort ? :-? ... Desi s-ar putea sa o fac, vad ca esti cam "pisoias" cu rambo si nu-mi place :-?

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (again)

@Ma duc pana la magazin, brb 10 minute :-S

Bafta :*

Gelos? :(

Nu stiu mate. Si efapt...Eu stau in Dragasani. Dar imi place Valcea, si de Dragasani nu a auzit nimeni aproape. Asa ca....

Noapte buna!

Aoleu. Stiu unde e Dragasani. Acolo sta unchiumeo. 8-| Dar semnatura ta de ce are Rm.Valcea?

Buna dimineataaa.

Anna, tu nu te joci cand faci un post, trebuie sa ma plictisesc citind la el ;))

Apai.. imi pare rau atunci. :))))

Neata anne. a spus icstasy ca ii place valcea, cred ca de aceea contine semnatura Rm. Valcea..

Teacher's nu e tot whiskey ?

Dar de ce stiam ca e din Valcea?.. :-? In fine. Ba da, e tot whiskey dar e mai bun ca Whiskey Whiskey. :D