Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Saptamana asta si saptamana viitoare intru mai rar ca am o multime de teste.

Infine, si ce mai spunei? Aveti si voi lag pe server sau numai eu?

frumoase chestile alea de la propuneri !

frumoase chestile alea de la propuneri !

Da, dar trebuia sa le dau cu un strock de 1px alb pe text ca unde e cu negru nu se vede nimic.

allkhool intra pe mess/skype.

Edited by A41 Blanco

Eu nu ma pricep la niciunul din jocurile de mai sus. Momentan pastram totul simplu.

Am primit toate PMurile.

Nu v-am cerut id-urile pentru a le baga in lista. Va consider pe toti cei care ati trimis PM cu id-ul vostru de mess, inscrisi la campionatele de Chess / Pool.

Daca tu nu stii sa joci, nu inseamna ca noi nu stim ... adica se presupune, ca putem face orice fel de campionat .... din moment ce exista doritori.

la 20:30 a/a, mi-6

Nu ajung ... imi parre rau.

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@In 20 de minute am plecat la sala.

Daca tu nu stii sa joci, nu inseamna ca noi nu stim ... adica se presupune, ca putem face orice fel de campionat .... din moment ce exista doritori.

N-am facut niciun campionat de pool inca si tu vrei COD? Vreau sa vad cum decurge toata treaba, daca are succes sau nu. CS, FIFA, COD intra deja in cu totul alt domeniu. Y!M pool / chess este pentru distractie, Deagle / M4 este pentru antrenamente.

*Blanco, nu se prea intelege scrisul. Mi se pare cam incarcat. In orice caz, felicitari pentru efort.

N-am facut niciun campionat de pool inca si tu vrei COD? Vreau sa vad cum decurge toata treaba, daca are succes sau nu. CS, FIFA, COD intra deja in cu totul alt domeniu. Y!M pool / chess este pentru distractie, Deagle / M4 este pentru antrenamente.

*Blanco, nu se prea intelege scrisul. Mi se pare cam incarcat. In orice caz, felicitari pentru efort.

Va fac la un pool in RL. :>

Ce alte jocuri mai stii Robo in afara de samp, poker, pool, chess (sah)?

Edited by Dr House

Ce e ala "chess"?

Sah.

Daca e vorba de campionate, hai sa facem unul pt FIFA 07,08,09,10,11;COD 4 , 5 , 6, 7;BBC2 si BBC . Ce ziceti?

--------------

Nu uitati de antrenamentul de maine la ora 20.30. Toti membrii in garaj FBI.

Sah.

Daca e vorba de campionate, hai sa facem unul pt FIFA 07,08,09,10,11;COD 4 , 5 , 6, 7;BBC2 si BBC . Ce ziceti?

--------------

Nu uitati de antrenamentul de maine la ora 20.30. Toti membrii in garaj FBI.

Exagerezi... totusi :))

Sah.

FIFA nu prea imi place sa joc

Edited by PunkeR

Nick: Benq.

Level: 44

Rank: 1

Data intrarii in FBI: 10.Martie.2011

Vechime: (cat timp ai stat in factiune): 2 saptamani

De ce doresti sa pleci din FBI?: Pentru ca a luat ZaNu ( prietenul meu ) lider in Paterno si as vrea sa ma duc sa il ajut cu tot ce pot.

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru FBI pt minim 2 saptamani: Da.

Alte precizari?: Multa bafta in continuare, sunteti niste colegi exceptionali, imi pare rau ca ies, daca nu lua el lider, nu ieseam.. Sper sa ne intelegem in continuare.

Succes!

Am vorbit ipotetic.

Daca ar avea succes, de ce sa nu facem si fifa ... si nu ma refeream la COD pentru ca nici macar nu stiu ce e ala.

Merci...

@ Bafta la toti, sper sa ne intelegem bine in continuare :D

Bafta.

@Am plecat la sala, vorbim pe la 10 si ceva.

Bafta.

Ce m-am speriat :)). era sa cad

Ce faci?

Rau. Ma lupt cu HUDA. Sau defapt amu' fac bine. Am gasit o poza ce ma face fericita. =))) Rad incontinuu de vreo 10 minute. :)))

Eu nu ma pricep la niciunul din jocurile de mai sus. Momentan pastram totul simplu.

Am primit toate PMurile.

Nu v-am cerut id-urile pentru a le baga in lista. Va consider pe toti cei care ati trimis PM cu id-ul vostru de mess, inscrisi la campionatele de Chess / Pool.

Wtf? Robo, Pc'ul meu s-a transformat de vreo 2 zile intr-unul din anii '69. Se misca ca si cum as da paginile la un televizor de'ala vechi. Se blocheaza cand vreau sa caut ceva. In samp nu pot intra si chess sau pul nu pot juca. Cand o sa ii dau cu spray (metoda Bahoi) sa scap de 'microbi' o sa ne jucam, pana atunci ma lupt cu Hudaaaaaaaaaa. Imi pare rau. Voi fi inactiva din cauza asta vreo 2-3 zile. :( Va iubeste Anna Banana. >:D<<'>

*A da si in alea 3 zile astept sa se usuce si mierea care mi-a scapat printre taste si nu ma mai lasa sa scriu corect gramatical romaneste. :D

Edited by Anne

Se simte cineva cu musca pe caciula ca nu mi-a dat PM cu id-ul? Mai am nevoie de un membru (din cauza plecarii lui Benq.).

Edit: Mi-am amintit, MadeMan...a intrat azi in factiune.

Daca vrei, iti dau eu alt pm.