Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ieri era o coada la H&M , am fost pe la 8 seara prin AFI ... Si inca era o coada........................

Eu merg in Unirii.

Imi plac hainele de la H&M , au haine foarte frumoase.

Pacat ca s-a deschis asa tarziu in Romania.

Eu am fost in H&M vara trecuta in Viena si mi-am luat o gramada de haine de la ei.

Dar oricum , consider ca o sa fie la fel ca Zara la deschidere si toti taranii o sa isi cumpere de la ei...(Idem Zara), tricouri de 39 de lei si bluze de 50 de lei...

Daca nu ajung asta-seara , voi merge saptamana viitoare.Nu e nicio graba.

ROMANIA !!

ROMANIA !!

ROMANIA !!

Ultima sansa!

Hai ROMANIA !!

Hai ROMANIA !!

Hai, unde? CM 2014 ? Nu prea cred. Euro 2012? Nici atat.

Am avut o sansa in 2008, dar am irosit-o aiurea.

Edited by Piticul

Eu merg in Unirii.

Imi plac hainele de la H&M , au haine foarte frumoase.

Pacat ca s-a deschis asa tarziu in Romania.

Eu am fost in H&M vara trecuta in Viena si mi-am luat o gramada de haine de la ei.

Dar oricum , consider ca o sa fie la fel ca Zara la deschidere si toti taranii o sa isi cumpere de la ei...(Idem Zara), tricouri de 39 de lei si bluze de 50 de lei...

Daca nu ajung asta-seara , voi merge saptamana viitoare.Nu e nicio graba.

Intri pe meeeeeeeeeeesssssss? :))

Romania nici nu merita sa aibe echipa nationala, n-ati vazut ce diferenta e intre Bosnia si ROmania, cu toate ca romania conduce cu 1 la 0, Bosnia rupe mingea, are tehinca si oameni, nu cum is la noi zici ca li s-o terminat bateriile la gps :-J

Romania nici nu merita sa aibe echipa nationala, n-ati vazut ce diferenta e intre Bosnia si ROmania, cu toate ca romania conduce cu 1 la 0, Bosnia rupe mingea, are tehinca si oameni, nu cum is la noi zici ca li s-o terminat bateriile la gps :-J

Trebuia sa intri tu pe teren. Am luat bataie, am ratat calificarea, suntem slabi, dar nu mai faceti voi comentarii "acide" la adresa unora care fac ceva ce voi nu puteti face.

Salut ! Sunt nou pe aici , sper sa ne intelegem :D

WelcomE.

Bosnia 2-1 Romania.

Mai avem ceva de comentat?

Iar stam acasa 30 de ani...asa suntem noi invatati.

Toti 'prostii' in ziua de azi sunt antrenori.

P.S (la postul lui Robo)

Odata ce joci la Inter,Fiorentina,Stuttgart,Schalke 04 se considera ca esti fotbalist.

Acum nu trebuie sa ii certam pe cei care fac comentarii acide la adresa acestor ''fotbalisti'' daca as putea sa ii numesc asa.

Au ajuns fotbalisti , joaca la echipe mari , deci se considera ca sunt buni.

Belarus in afara de Hleb nu mai are jucatori la echipe puternice dar sunt pe locul 2.

De asta ce spui?

L-a bagat odata , de doua ori pe acel Florescu , care la echipa de club joaca la echipa a 3-a , pai de ce il bagi frate titular?

Asta nu e jucator.

Si apropo daca stau sa ma gandesc noi avem vreo 8-9 jucatori care joaca la echipe puternice.

Bosnia stii in cine se bazeaza ?In 4 jucatori de valoare, si aceia sunt :Edin Dzeko ( Man.City), Ibisevic, Misimovic si Pjanic atat.Ei 4.

Edited by Frank Galliano

WelcomE.

Bosnia 2-1 Romania.

nu doar antrenorul este de vina... jucatori in repriza a 2a nu au fost in stare sa construiasca o faza..

Trebuia sa intri tu pe teren. Am luat bataie, am ratat calificarea, suntem slabi, dar nu mai faceti voi comentarii "acide" la adresa unora care fac ceva ce voi nu puteti face.

Sa stiica daca intram eu pe teren castigam :)).

WelcomE.

Bosnia 2-1 Romania.

Nu e de la antrenori, nu este tactica la jucatori, nu se leaga o faza dau cu picioru in minge doar sa dea :-J :-J. Nu mai avem sanse nici peste 100 de ani sa trecem de amicale