Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

ehh slabut 351,uite la mine cand eram in F/P am facut 440 (click to view).

Ti'a dat Roboronicu' raspunsul.

El iti arata poza folosita in raport (postul #351).

gata am obs,am incuract eu , am crezut ca mi-l arata pe ala cu multe posturi. "Federal Body Inspector" pe spatele tricoului unei blonde .. Nu'i rau =))

Evident ca nu'i rau, unul e mdY pe planeta asta ... nu se va mai naste never ever unul ca mine ;;)

@Da, stiu, sunt foarte modest(toata lumea imi spune;;) ).

Salut, facem spam?

@mdY - Increarca Bulletstorm

Cum e ?

Stiu ca-ti doresti sa ajungi primul in topul celor care au postat in topicul asta.

Stii prost roboronicule.

Nici nu am cum, si nu o fac musai.

Pur si simplu, era o intrebare pentru ca daca te'ai fi uitat mai sus ai fi vazut ca vreau sa imi iau jocuri.

Dar cum esti roboronic, vrei doar sa ma prinzi.

@Daca voiam sa fac spam, faceam ... asa ca.

Am si eu o intrebare , unde vad cate posturi am intr-un anumit topic , cele mai multe stiu unde vad pe profil , dar alea sunt la F/P , sunt interesat sa aflu cate am postat in sectiunea F.B.I

Cum sunt ?

Vreau sa mi le iau.

The godfather nu-mi place. Iti iei bodyguarzi si incep sa ameninti lume, etc etc etc -_-

Mafia 1 e praf, Mafia 2 rullz. Mai bun decat GTA IV doar ca istoria e prea scurta

Edited by Piticul

Am si eu o intrebare , unde vad cate posturi am intr-un anumit topic , cele mai multe stiu unde vad pe profil , dar alea sunt la F/P , sunt interesat sa aflu cate am postat in sectiunea F.B.I

Te duci in subforumul FBI si vezi da putin mai in dreapta de Discutii intre membrii FBI sunt numarul de post'uri(23,400 sau ceva de genu' asta).Apesi acolo si iti arata.

Stii prost roboronicule.

Nici nu am cum, si nu o fac musai.

Pur si simplu, era o intrebare pentru ca daca te'ai fi uitat mai sus ai fi vazut ca vreau sa imi iau jocuri.

Dar cum esti roboronic, vrei doar sa ma prinzi.

@Daca voiam sa fac spam, faceam ... asa ca.

Da...daca ai spus tu, o sa te cred.

Tu chiar vrei sa faci, si chiar faci...asa ca... (dupa "asa ca" nu se pune punct).

Mda maine scoala :(( Ce ghinion si sunt si racit..

Eu 2 saptamani sunt home,am practica si m-am rezolvat la o firma mi-am facut toate actele si nu tre sa merg dar figurez ca si cum as facec practica,vacanta 2 saptamani.