Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Buna seara.

Back de afara.

Am fost in H&M , cateva haine frumoase dar in rest numai ciurucuri ca de altfel toate hainele aduse in RO si de celelalte firme.

Nici nu se compara cu ce haine mi-am luat din Viena tot din H&M.

Dar asta e tara in care traim si chiar daca ne este greu sa acceptam,tot trebuie sa o facem.

salutare. maine mi-6 de la 20:30 avem a/a. va astept intr-un numar mai mare. Data trecuta am fost 3 in total, + 3 invoiti. Salutare

Salut allko,o sa fiu acolo,mai vb pana at oricum.

E distractiv...Un FPS cu grafici bunicele, un pic SF, omori la greu si sare sange peste tot.Cauta pe youtube.

FPS, insemand ? :))

Da...daca ai spus tu, o sa te cred.

Tu chiar vrei sa faci, si chiar faci...asa ca... (dupa "asa ca" nu se pune punct).

Nu vreau sa fac si nu fac.Nu stii ce inseamna SPAM + ca nu incalc nicio regula a forumului.

Stiu ca dupa "asa ca" nu se pune punct, dar voiam sa zic altceva si am plecat de la calculator.

Facem spam?

Mai usor ca acum vine robo :)))

Depinde si ce fel de spam, daca e vorba de acel spam prostesc de genul : 'salut', 'ce faci', 'bine' atunci nu are rost.

Daca chiar discutam despre ceva anume , atunci devine ceva interesant.