Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, treaba e ca noi suntem cea mai tare gasca. Si nu ne credem CEI MAI BUNI! CHIAR SUNTEM!

Welcome back, nab! Daca ai nevoie de ceva, suntem aici. ;)

PS. , Generalu' tocma' a fo' de acord cu propunerea mea. Se pare ca-mi vei dobora recordul de stat la jail. :))

Edited by Yenoh

AIM Dragos7198 Welcome.

Yenoh Va fi o onoare s-o fac. Dar cu ce propunere a fost de acord?

EDIT :

Dupa indelungi cautari ale lui lili, insfarsit, am gasit-o!

http://postimg.org/image/g5zbytnm1/

AIM Dragos7198 Dami cel putin 69 de motive care m-ar convinge sa ma inteleg bine cu tine. >:/

Edited by Rough17

Da, , va fi greu, pentru ca tre' sa ne impartim in 3 grupe, ca sa luam cele 3 HQ-uri in acelasi timp, sa nu le dam ocazia sa se apere intre ei. :))

, nu supara Soimu' ca-si zburlese imediat penele. :)) Si n-am vrea sa-l vedem ciufulit inainte de war, nu?! :))

, Welcome back daca mai faci prostii te crap X( !!!

Bă, cred că o să ne fie cam greu diseară vs 3 facțiuni . Da' tot cred că-i rupem.

Ba tu ai uitat in ce departament esti ? Nu au sanse cu noi :)) !

Ce faceti? Pe mine ma doare capul ingrozitor, iar am facut-o lata aseara :)), ma duc sa iau putin aer si sa beau o cafea poate se mai schimba ceva :)), ne vedem la sedinta pwp :* !

Xin Salut, vreau sa ne umplii de valoare nu de bani. Te pupam acru' nu dulce :)).

Yenoh Cum sa suparam ma soimu'?! Doamne feri' las' ca-l suparam noi dupa war :)). LE DAM TEROARE LA TAXIMETRISTI, O SA NE FACA CURSE PE GRATIS [/FARE 1] LV albastru s@lp@ :)). Edited by Rough17