Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ce euro truck simulator e? sau ce joc e? :D Poate am sa-l incerc si eu :P

E Euro Truck Simulator 2 Going East cu toate updateurile oficiale de la echipa SCS Software, eu nu am bagat nimic. SCS Software sunt cei care au creat jocul.

@@Ervin27, bine, ai terminat cu aplicatiile, da cinste faci? :-?

Neata baieti :)))) n-am mai avut somn si m-am trezit mai devreme decat trebuia. Ce durere de cap am...dar e de la oboseala cred.

BAIETI, l-am deconspirat pe @@Ervin27, el este cunoscut ca Smiley (numele de scena).

E ziua si lu Smiley :)) .

P.S: Thx Sir (pentru "berea" aia) :*

Sa va povestesc o faza tare. In noaptea de 25 spre 26, a fost ziua unui amic si a facut cinste, eram in parc la 1 noaptea, cu bere, sucuri, seminte alea alea. Vine un echipaj de jandarmi @*$*$@$@ intr-o solenza fara girofaruri fara nimic (de am zis ca e Premier de civili si noobi stateau la panda de ROB), doar cu numere de M.A.I. si incep sa se dea jos vreo 5 testoase din saraca masina. Vin la noi, buna seara, aveti buletine la dumneavoastra? Dupa ne-a intrebat a cui e berea de pe banca de vis a vis a aleii (norocu nostru ca am pus-o acolo si nu era nici unu dintre noi si al 2-lea mare bulan pe care l-am avut, ca pe o alta banca la vreo 15 metrii, era un betiv care mai avea putin sa adoarma pe banca. Noi le-am spus ca e berea lui :))) si testoasele proaste ne-au crezut.

De aici incepe faza dura. Cand au ajuns la buletinul meu si au citit la domiciliu: Area 51, la grad: First Locotenent colegi: Blacknoob, Peiu, Alexcyo, Silence, Yennoh si restu m-a intrebat ce caut eu cu ceilalti prieteni si de ce nu stau la ora aia dupa robberi.

Cand a citit la lider, Erow: Nu mai nimereau sa se urce in saraca solenza cocosata de greutatea carapacelor si capetelor goale ale testoaselor ninja skija.

Sper ca v-a placut. Povestea este reala si chiar m-am ales cu o verificare prin statie doar ca am introdus-o in lumea SA:MP-ului. A si inca ceva, noroc ca bausem numai cola deoarece luam antibiotic pentru durerea de masele =)) .

Edited by Aragaz FCP

Welcome la baietzii noi. A da, eu sunt shafu jailului ca sa stiti, aveti ceva ce nu stiti ask me. Ignoratii pe urmatorii care posteaza dupa mine cu "pe tine sa te intrebe" "esti nab, ce sa te intrebe pe tine" sau chestiile astea, ei nu stiu ce spun :)) .