Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, taci bă că-l iubidubi pe Xin aşa cum e.

Xin mai vorbeşte şi la persoana a III-a când e obosit şi are nevoie de somn.

Xin merge la somn.

Xin vă urează noapte bună!

Xin..

Eu ma pregatesc de plecare, multa bafta Soldati! Sa fiti la fel de activi ca si pana acum si sa ii ardeti pe suspecti :* Ne auzim peste vreo doua saptamani :)

@@South Gang G, vacanta placuta.

Neata la baieti :)) . Aseara de la 1 la 2 noaptea am facut 15 puncte numai din robberi :)) . Intru imediat in game sa-mi termin raportul ca mai am nevoie de vreo 12 puncte.

P.S: Diseara ma duc la meci :X :X :X :X :X

@@Ervin27 Mission Accomplished, i-am dat numa o tura ca e prima data.

https://www.youtube.com/watch?v=Znyy2sFkHXw&feature=youtu.be

Mi-ai amintit de alea 10 ture. Le-am facut acum vreo 2 zile, dar sunt vreo 6 videouri (5 de 10 minute si unul de 6 minute filmate cu bandicam), daca le dau upload dureaza cateva zile =))

Mi-ai amintit de alea 10 ture. Le-am facut acum vreo 2 zile, dar sunt vreo 6 videouri (5 de 10 minute si unul de 6 minute filmate cu bandicam), daca le dau upload dureaza cateva zile =))

Apai eu care am facut 20 ture :)) Ce zici ai rezista? :))

Apai eu care am facut 20 ture :)) Ce zici ai rezista? :))

Am facut 10, acum 20 e nimic (BlackHawk don't have the rights to read that, if he want, he can only read this: "10 mi-au ajuns, nu mai rezist nici una").

Salut, acum am venit şi eu de pe afară.

Kelton nu ştie ce să mintă :)) în joc a spus că rezolvă problema cu lagu' şi pe forum că adaugă un generator :O .

Să mor eu mă, video-u ăsta m-a pus rău pe gânduri, cre' că ies p-afară, ceauuu! :))

https://www.facebook.com/photo.php?v=725424877503691&set=vb.253946261318224&type=2&theater