Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@yenoH, nu vad de ce ar inchide topicul pentru 4-5 posturi in care posteaza doar doua persoane ca sa spun asa, uitete pe la altii pe la discutii sa vezi acolo posturi, daca ne-ar inchide topicul pentru asta, ar fi discriminare !

Noi nu suntem ca ceilalti. Pana acum cateva saptamani, interesul meu fata de celelalte factiuni era aproape inexistent, ma interesa doar ce era in gradina mea (NG), dar am deschis putin ochii, si m-am uitat in mare la celelalte factiuni, departamente in special. Crede-ma, intre noi si ceilalti este o diferenta foarte mare, suntem lideri la fiecare capitol, pentru ca cine trebuie sa se implice, se implica si pentru asta nu vreau sa compari situatia celorlalti cu a noastra. Eu, vorbind in numele departamentului, nu vreau sa pierdem statutul pe care-l avem. E statut obtinut pe parcursul multor luni in care stresul si alti factori de genul acesta s-au facut simtiti foarte puternic in relatiile unora din factiune, din care au generat mai multe probleme, doar ca sa ne mentinem la un nivel ridicat. Mi-ar place sa primim ca rasplata pentru cele spuse mai sus un mic efort din partea voastra, adica, macar sa va puteti adaptati la ce se cere, daca nu puteti promova ce putem noi ;)

Edited by DGS AlexCyo

, n-am luat-o ca pe un repros, fereasca Dumnezeu. Da' am vrut sa explic, inca o data, pentru toti cei noi sau "noi", cum functioneaza sistemul acuma. In ultimele luni multe s-au schimbat, chiar prea multe.

Pe partea cealalta, cum puncta si , noi am ridicat foarte mult stacheta in aceasta factiune si nu degeaba suntem, fara lipsa de modestie, cei mai buni si mai respectati. Si tot din acest motiv conducerea este putin mai exigenta, cateodata. Tu ne cunosti foarte bine, dar cei care nu s-au acomodat inca probabil nu stiu ca tinem toti la caterinca, daca-i facuta cu bun simt si-n anumite limite, dar cand e sa fim seriosi chiar suntem. Regulile acestui joc nu-s scrise de noi, dar incercam sa facem in asa fel incat sa nu uitam scopul nostru aici, distractia. Ca sunt situatii in care multa lume ne arata cu degetu' ca pe niste no liferi, sau ca traim in joc, e normal sa apara. Nimanui nu-i convine sa fie tras la raspundere. Nici mie nu-mi pica bine cand Jandarmu' ma ardea. Dar asta-i mersu', gresim si platim.

Hai c-am luat-o pe langa, deja, iar ma bate literatura. Probabil din cauza meciului mi se trage.

Am vazut cine mi-e frate, doar NG-u-mi staaaa in spaaateeeee !!!

Si cu buzunaru gol, stau la jail si matoooolllll maaaiiii !!

:))

Sal la bajetzi. Va salut de la munca. O cafea ?

QgaqqBD.jpg

Nah, ca te-ai facut si barman :)) Doar cafea servesti acolo? Te ocupi de cocktailuri, si alte chestii de genul?

Salutare tuturor. M-am reintors de la scoala. Banuiesc ca va plictisititi foarte tare... :)) O sa fac niste teme si diseara vreau sa ma ocup de membrii noi, care tocmai au intrat in factiune, sa vad cum se descurca la jail si cu cei de rank 2, in special cu cei ce au fost promovati de curand.

Nah, ca te-ai facut si barman :)) Doar cafea servesti acolo? Te ocupi de cocktailuri, si alte chestii de genul?

Salutare tuturor. M-am reintors de la scoala. Banuiesc ca va plictisititi foarte tare... :)) O sa fac niste teme si diseara vreau sa ma ocup de membrii noi, care tocmai au intrat in factiune, sa vad cum se descurca la jail si cu cei de rank 2, in special cu cei ce au fost promovati de curand.

Si bar si sala. Sunt singur pe tura.

Avem de toate...si mancare etc...

Am facut o propunere care cred ca o sa ne ajute pe toti in prinderea/omorarea suspectilor,atat pe noi,membri departamentelor dar si pe civili,intr-un fel sau altul...

Aceasta consta in adaugarea ID-ului dupa numele celui pe care ai [/find]. Ex: "Distanta pana la Peiu(69): 100.0m"

Personal,verific din minut in minut ce are suspectul pe care am [/find] in [/mdc],daca pe parcursul drumului pana la el,acel jucator comite o ilegalitate(Cop Atack,care impreuna cu "Murder",nu apare steluta),putem da usor [/mdc] la un nume scurt si usor de scris,dar nu si in cazurile in care suspectul are un nume greu de descifrat,sau e pus la "misto".Daca avem ID-ul acolo,dam mult mai repede [/mdc].Pe langa asta,putem comunica ID-ul jucatorului pe orice chat mai usor,deci timp mai scurt,deci eficienta sporita,exact ceea ce avem nevoie.

Edited by Epical

@Epical, nu zic ca n-ar fi buna propunerea ta, plus c-ar fi simplu de implementat, doar ca nu-i ajuta pe multi cum te-ajuta pe tine. Cand pleci dupa un suspect stii ce wanted are. Sa presupunem ca W3. Cand ajungi la el, ii vezi direct wanted-ul. Daca e mai mic, nu-i stres, n-ai ce verifica. Daca-i mai mare si ai, ca mine de exemplu, bind pe /nearwanted, imediat ii afli /mdc-ul, fara sa mai "cauti" ID-ul. Oricum, interesanta propunerea, bravo!

PS. Mah, ai dat mention la juma' de server, inclusiv admini?! :)) Adminii n-or sa-ti dea +1 pentru asta, ei doar discuta si decid. :))

, ai report.

@@yenoH, Nu a fost numai ideea mea. Am intrebat si colegii pe /r sa vad si parerea lor, si , majoritatea din cei care erau pe server (daca nu chiar toti) erau de acord, de aceea am si propus. Am observat ca nu numai mie imi lipseste chestia aia.

Nu, nu am dat mention la juma` de server. De unde ai scos-o pe asta? :))

Legat de report... Imi dau eu singur daca imi spui si motivul... Sa stiu ce sa scriu acolo. 8->

@, eu cred ca o data scos acel bonus, nu au de gand sa-l mai introduca, cel putin in viitorul apropiat, probabil vor face altceva pentru a evidentia kill-ul, probabil.

, ia mai citeste o data, da' cu atentie, ce si cui am scris. X_X Chiar iti dau report. :|

Am facut o propunere care cred ca o sa ne ajute pe toti in prinderea/omorarea suspectilor,atat pe noi,membri departamentelor dar si pe civili,intr-un fel sau altul...
Aceasta consta in adaugarea ID-ului dupa numele celui pe care ai [/find]. Ex: "Distanta pana la Peiu(69): 100.0m"
Personal,verific din minut in minut ce are suspectul pe care am [/find] in [/mdc],daca pe parcursul drumului pana la el,acel jucator comite o ilegalitate(Cop Atack,care impreuna cu "Murder",nu apare steluta),putem da usor [/mdc] la un nume scurt si usor de scris,dar nu si in cazurile in care suspectul are un nume greu de descifrat,sau e pus la "misto".Daca avem ID-ul acolo,dam mult mai repede [/mdc].Pe langa asta,putem comunica ID-ul jucatorului pe orice chat mai usor,deci timp mai scurt,deci eficienta sporita,exact ceea ce avem nevoie.

O sa-ti dau plus doar pentru ca ai dat mention la o mare parte de jucatori, unii, care nu mai nicio treaba cu departamentele, iar altii care n-au deloc :))

@, Mda, si asta ar fi o idee. Daca nu il baga pe ala sa puna altceva. Acel bonus iti sarea in ochi pt ca era mare. Ma gandesc ca daca voi obtine cateva voturi pozitive, o sa vada ca multi dintre noi chiar isi doresc asta. Zic si eu.

EDIT: @@yenoH, Sunt nab :| Am vazut acolo la notificari ca mi-ai dat mention si nu am mai vazut ca era si pt epical :))))

Edited by Major maxim16

O sa-ti dau plus doar pentru ca ai dat mention la o mare parte de jucatori, unii, care nu mai nicio treaba cu departamentele, iar altii care n-au deloc :))

=))))))))))))))))))))))))))))) :D,ce face ambitia din om:)))

Legat de report... Imi dau eu singur daca imi spui si motivul... Sa stiu ce sa scriu acolo. 8->

"Pro prostie", la motiv ;)

Despre propunere, o data ce-a fost eliminat acel bonus, cu siguranta nu se va mai reintroduce, cel putin nu la fel ca inainte. Sa nu uitam ca avem rapoartele sincronizate pe RPG, care ar putea fi un motiv pentru eliminarea mesajului cu bonus, chiar daca nu s-a oficilizat inca, e un semn ca se lucreaza ;)

@@HaoS I S4F I, in bar mi-ar place si mie, dar pe sala, nu mai vreau sa intru pe ea, mi s-a scarbit enorm dupa vara trecuta :|:)) Din cauza programului si a ospatarilor cu care am lucrat.

Edited by DGS AlexCyo

@, nu cred ca voturile au o importanta asa mare, ma gandesc ca, propunerile sunt acceptate in functie de script, adica, unele chiar nu pot fi facute, dar nu este si cazul propunerii tale.Pe de alta parte, o data ce raportul se automatizeaza, nu o sa mai avem nevoie de poze si daca avem putin noroc, poate se automatizeaza raportul intr-o saptamana, doua :)).

Sa fie asta seara cand o sa adorm pana-n 23:30? :)) Daca nu doarme sora-mea, nu cred.

Mi-am propus pentru azi sa stau si sa ies cu voi pe wanted, dar n-am reusit... Poate maine seara, ca azi am avut multa treaba si cand m-am intors n-am mai avut chef. Costele, sa cureti lista, man :))

Sa fie asta seara cand o sa adorm pana-n 23:30? :)) Daca nu doarme sora-mea, nu cred.

Mi-am propus pentru azi sa stau si sa ies cu voi pe wanted, dar n-am reusit... Poate maine seara, ca azi am avut multa treaba si cand m-am intors n-am mai avut chef. Costele, sa cureti lista, man :))

Lista s-a rezolvat ... te astept diseara sa ne facem de cap :)) !

Edited by CosteLus

Lista s-a rezolvat ... te astept diseara sa ne facem de cap :)) !

De intrat, o sa intru diseara. Vreau sa ies cu voi pe treaba, mai ales cu tine :)) Dar iti garantez ca nu stau pana la 02:00, nu rezist... Plus ca incep si cu doua ore de matematica maine dimineata. N-ar fi o problema, dar o sa ma ia somnul pe la 00:00, vedem :))

@, l-am auzit si eu, am vrut sa precizez ceva in reclamatie, dar... Sa radem =)) =))

Edited by DGS AlexCyo

https://www.youtube.com/watch?v=Dsa1KgV1IY4&feature=youtu.be

Mor de ras, e genial cum zice omu' =)) GG @,

Asa sinceritate in vorbele lui,m-a dat pe spate =))

@, GG pentru fail :)))

Cum stati cu rapoartele colegi?

Eu il am pe jumate facut si cred ca asa ramane pana vineri :))

Edited by alexnicko

Asa sinceritate in vorbele lui,m-a dat pe spate =))

@, GG pentru fail :)))

Cum stati cu rapoartele colegi?

Eu il am pe jumate facut si cred ca asa ramane pana vineri :))

Merci :)

Ma uit la semnatura ta, si observ ca momentele tale de glorie sunt numai atunci cand intri si esti promovat undeva :))