Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cine mai posteaza aiurea in acest topic la prima abatere ii dau AV pe loc, iar la a doua FW, desigur eu le postez pe forum, k3nt le da.

Ma tot uit si efectiv vorbiti numai baliverne peste baliverne...

@, AI inteles?

NU zice nimeni sa nu discutati..., dar sa numai apara posturi ca asta:

Si ce te lauzi?

Tin la voi ba nubilor, deja k3nt a fost avertizat sa va dea FW pentru posturi de genul, va poate confirma si el.

Deja cineva a primit warn pe forum, ni s-a zis ca daca continuati sa va sanctionam si in joc.

Cine mai posteaza aiurea in acest topic la prima abatere ii dau AV pe loc, iar la a doua FW, desigur eu le postez pe forum, k3nt le da.

Ma tot uit si efectiv vorbiti numai baliverne peste baliverne...

@, AI inteles?

NU zice nimeni sa nu discutati..., dar sa numai apara posturi ca asta:

Tin la voi ba nubilor, deja k3nt a fost avertizat sa va dea FW pentru posturi de genul, va poate confirma si el.

Deja cineva a primit warn pe forum, ni s-a zis ca daca continuati sa va sanctionam si in joc.

In sfarsit s-a ajuns si aici , eu nu am nici o putere ca sa va spun dar cu toate v-am zis sa nu mai faceti posturi asa scurte etc doar si eu am fost sanctionat pe forum acum 3 ani pentru chestii de genu ...

Aveti grija pe viitor . O seara buna

Deci trebuie sa golim acest topic, no post, no spam, ai inteles K3nt?

Eu ma las de acest topic ca poate se mai trezeste un destept sa imi dea warn. Ce sa va mai zic, seara buna si bafta!

Daca am fost absent duminica trecuta la activitatea aia ,saptamana asta trebuie sa fiu neaparat prezent ?

Cred ca da, eu stiu ca ai voie 2 invoiri pe luna, oricum..nu stiu daca se face ceva weekendul asta.

Ba nu Conner, la 2 antrenamente pe luna aveai voie 1 invoire, deci mergeai la un singur antre.Normal ar fi ca la 4 antrenamente pe luna sa ai voie la 3 invoiri. :) Apropo, ce e cu banul ala? Imi calci pe urme...:)) Numai eu am iesit din fbi si lspd banata pentru limbaj.

@, Nush unde tie logica, dar cred ca ai pierdut-o pe undeva :D. Daca sunt 2 antrenamente, iti dadeam voie sa te invoiesti la jumatate, adica la 1, acum ca vor fi 4 exact cum a fost la inceput, vei avea dreptul sa te invoiesti la jumatate, adica 2.

Ori faceai pe naba, orice incercai sa ne convingi pe noi :-??

In fbi aveam 4 antrenamente pe saptamana si 3 invoiri, de asta zic.

Calmeaza-te ca nu e chiar asa.

Lideru si cu cei 2 blanosi decid pana se schimba ( cu mine ) si scoatem antrenamentu de tot ca e inutil. Ase.

Conner, imi pare rau ca ne parasesti! Pwp :*