Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

din aceste dovezi Robii. sustine ca aveam aimbot.

Dovada lui -

:>

dovezile mele :

Primul rob din videoclip-ul tau(care este pus și în reclamație) -

Al 2-lea rob -

Al 3-la rob -

Al 4-lea rob -

Mie nu-mi prea pare a cod, voua? :-?

Aa da, era sa uit

sa nu uitam de asta

qqqqqqqqqqqqqqq.png

Edited by Rough

Tot mai slab cu posturile aici vad ca, lipseste ceva :-?

Eu lipseam.

Salutare la toată lumea. Mă confrunt cu o răceală nasoală la plămâni. Am răgușit de nici nu pot vorbi :))

Am fost ocupat la muncă non stop..și încă sunt. Dacă la fel de aglomerat sunt și săptămâna viitoare, îmi bag inactivitate..

Normal ca tu lipseai, incercam sa vad daca-si da cineva seama, nimeni, te-au uitat nebunii, dupa mai vor si bilete.

Oricum nu le mai dau ponturi. App, a câștigat unu la noi azi cu 5 lei, 633 de lei. A nimerit 2/3 meciuri cu p 2 - f 1 :)) doamne cât bulan să moara tata :))

O să fac poză mâine sau sâmbătă când sunt de muncă la bilet :))

@@Rough, Se vede foarte clar in video, ca nu ai cod.. dar faza-i alta, el te-a banat pentru raport sau pnm ce au ei, sau sa apara pe Ban List, dupa Kelton daca vede cv suspect,iti lasa banu' daca nu, ti-l scoate... cam asa-i pe b-zone, ei baneaza doar ca-i doare undeva, ca tu iei unban sau nu,ii da de munca lui Kelton, daca incep warurile inseamna ca iau ban in prima seara :| Am 5 banuri pt aimbot si toate unban, baneaza sa se afle in treaba.

@@Ervin27,Cand iti dau un set de digal?

Imi cer scuze, pentru accest post dar nu m-am putut abtine.

@@ColorsV3SeTTINGS, sa stii ca ai dreptate.. insa pe dovezile pe care le avea el, nu inteleg de unde a dedus ca am aimbot? adica.. daca stau pe C cu m4, NORMAL ca prind mai mult de 10 gloante pe o tinta care vrea sa traga in mine + ca am ratat o groaza.. nu inteleg logica.. in loc sa beneze codatii adevarati sta pe mn

Eu lipseam.

Salutare la toată lumea. Mă confrunt cu o răceală nasoală la plămâni. Am răgușit de nici nu pot vorbi :))

Am fost ocupat la muncă non stop..și încă sunt. Dacă la fel de aglomerat sunt și săptămâna viitoare, îmi bag inactivitate..

Se referea la mine, eu lipseam. Afara ninge linistit, in casa-mi pica netu. Au fost 3 zile anoste fara net. Am incercat sa ma uit la TV pentru prima data in ultimele 5-6 luni... 30 de minute regretate din viata mea. E bine ca macar am avut net pe telefon, mi-am mai clatit si eu ochii cu un film... pe youtube

Se referea la mine, eu lipseam. Afara ninge linistit, in casa-mi pica netu. Au fost 3 zile anoste fara net. Am incercat sa ma uit la TV pentru prima data in ultimele 5-6 luni... 30 de minute regretate din viata mea. E bine ca macar am avut net pe telefon, mi-am mai clatit si eu ochii cu un film... pe youtube

Si cu laba cum ramen? Daca tu nu faci laba cine o face in locul tau?

(Nu zi de mine sau de mama ca-ti sparg geamurile)

Am incercat sa ma uit la TV pentru prima data in ultimele 5-6 luni... 30 de minute regretate din viata mea.

Stiu senzatia :)) la mine e de 1 an in inactivitate tv`u ala, l-am scos si din priza ca statea degeaba.

Stiu senzatia :)) la mine e de 1 an in inactivitate tv`u ala, l-am scos si din priza ca statea degeaba.

De ce nu iti pui un cablu HDMI la el sa vezi filme?

Ni ma ce am gasit

ZD44PLE.png

#Lacrima ! " Pe vreme cand inca eram noob " - naruto 2014

Edited by Rough

@@Ervin27, =))))))))))

Voi va plangeti de televizoare iar astia joaca mario pe casa..

aaebab7d1a147f3a5e5398ff70a3f085.jpg

cand eram in generala directoru avea cea mai mare incredere in mine din toata scoala. Am plecat de la o ora jalnica ... Tehnologie si am mers in laboratorul de informatica si jucam Painkiller cu video proiector. Cea mai smechera ora din viata mea.

@@ConnerRM S4F,esti seful meu si te iubesc.Apropo, daca voua va mergea painkiller pe un pc din scoala ins. ca era bine rau, pc-urile din liceul meu iau foc daca bag cs 1.6

Edited by ConnerRM S4F