Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ZoLiii, Frumos man, meriti + numai pentru ca apar in video :) Ce belea era cu Cyo sublider :X old times..

Edited by Postasul

@@South Max, Tu antrenor? La strans de sperma numa daca vrei

=)))

cata experienta in asa ceva ai Ervin? poate iti deschizi o clasa sa ne inveti si pe noi cum se face.. eu nu vreau sa invat, pe altii zic..

Edited by Rough

@@Hawk ToV, Sa nu plangi prea mult, ca faci risipa.. ;)

#șefdepagină

Edited by Postasul

Imi pare rau ca am suparat cativa membri, dar, intrebarea mea care o sa vo adresez acum, este "Voi ce faceati in locul meu ? ". Peste o saptamana, maxim 2, voi fii civil. Voi pleca spre fericirea voastra. Vreau sa readuc fericirea si veselia, chiar si caterina in acest Departament prin plecarea mea. Am suparat multi membri, chiar si conducerea.. Nu vreau sa mai stau aici ca sa imi purtati pica si sa incepeti cu PM-urile intre membrii care tin cu mine, sau sa-mi dati PM-uri, sau sa trec la sanctiuni sau alte prostii. Imi cer inca odata mii de scuze pentru neplacerile create, imi pare bine ca mi-am facut prieteni si tovarasi.. Cat timp mai stau aici in factiune, promit ca nu am sa va mai deranjez cu nimic, nu am sa va mai cer nimic, nu am sa mai vorbesc cu nimeni pe /r, pe /sms, pe nimic. Va voi lasa ca va traiti clipa si momentul. Daca ma considerati un gunoi, atunci eu ma voi arunca singur la gunoi (demisie = civil). Imi pare rau ultima oara pentru neplacerile create.. Funn, omule, imi pare sincer rau, sper sa-mi iei locul cand revii. Ciccio, mi-ai fost lider, stii cum acordai sanctiunile si cat de dur erai.. Eu nu am incercat niciodata sa fiu dur sau sa va fac vre-un rau, am vrut binele factiunii si binele vostru. Intotdeauna m-am bagat pentru voi cand era vorba de PM, reclamatii si asa mai departe. Imi cer iertare de acel faction warn, desigur, Funn si Ciccio, nu o sa rezolve nimic aceste cuvinte, dar, eu mi-am spus oful si suferinta.. E un joc, stiu. Am si viata sociala si viata reala, nu cum zic toti ca sunt no-lifer. Fiecare cu opinia lui. Cu plecarea mea, sper sa rezolv ceva. Revin cu un roman pentru fiecare in parte cand imi voi pune demisia. Va urez numai bine in viata reala si in game, sa ajungeti cat mai sus, ca Peiu, K3nt si chiar Conner. # Remember BonZy #, over.

PS : Hawk, vezi ca vreau o sodomizare de plecare.

Edited by BonZy VODA

Eh, înțeleg perfect cum stă treabă. Mna, având în vedere că ești singurul rank 5+ care se ocupă de organizarea facțiunii, ți-a venit un moment de frustrare și ai acționat greșit. Să știi că nu întotdeauna reacționezi corect "la cald". Eu ți-am explicat pe joc anumite lucruri, am fost Lider de gang, Sublider în departament, Sublider în ganguri.. știu cum stă treaba. Nu te condamn, dar îți atrag atenția și știu că nu o să îmi porți pică.

Ăsta a fost un moment de răbufnire, te-ai săturat de anumite lucruri și ai sărit la sancțiuni, moment pe care îl regreți acum. Lasă că revine Funn ca Sublider în locul cuiva și aia e. Eu nu cred că Hawk sau Waxios se opun în această privință.

Eu nu văd de ce ai demisiona, ți-ai făcut treaba și o faci bine în continuare. Singurul tău defect, este că iei unele faze prea în serios, iar apoi le regreți când este prea târziu.

Am fost demis din toate facțiunile, dar asta nu înseamnă că nu pun suflet în ceea ce fac, nu respect oamenii sau nu ajut pe alții la rândul meu. O sancțiune primită nu reflectă neapărat comportamentului acelei persoane, unele sancțiuni vin de pe urma greșelilor pe care le facem, sau când dorim să fim sancționați, să primim sancțiune intenționat.

#FuNNDwillBEBack

Nick: TheBonZyJack

Rank: Major

Data sancționării: 24.01.2017

Membrul sancționat: FuNN

Sancțiunea primită: Demitere 3/3 Faction Warns

Motivul: Deranj antrenament, jigniri antrenor + limbaj neadecvat pe /r , fvr-uri aiurea, comentarii aiurea pe /r.

Dovezi: Daca vrei dovezile, PM me

Alte precizări: Ti-ai facut-o cu mana ta.

Nick: TheBonZyJack

Rank: Major

Data sancționării: 24.01.2017

Membrul sancționat: Ciccio

Sancțiunea primită: Faction Warn

Motivul: Deranj antrenament | Ai plecat de la antrenament + comentarii aiurea pe /r

Dovezi: Daca vrei dovezile, PM me.

Alte precizări: Grija pe viitor

Daca motivele alea is adevarate din punctul meu de vedere nu ai gresit cu nimic, nu e usor sa ti un antrenament cu membrii stecheri, ideea e ca faza asta cu rank 5 nelimitat face lumea sa si-o cam ia in cap. Eu stiu cand am tinut 2-3 antrenamente impreuna cu, conner, erau nervi intensi, apai sa te mai incurce si rank 5 cu fvr-uri aiurea si mistouri. N-am fost in game sa vad ce s-a intamplat cu adevarat, insa daca toate alea mi se intamplau mie, procedam la fel sau cel putin rank down, indiferent de cine era.

Eu inteleg sa te distrezi frate, ai 7 zile la dispozitie sa tot freci la wank in game, da 1 ora din saptamana sa fi cel putin decent la un antrenament..

Eh, înțeleg perfect cum stă treabă. Mna, având în vedere că ești singurul rank 5+ care se ocupă de organizarea facțiunii,

Bai scroafo de ce ne jignesti? Noi actionam din umbra.

@@Ervin27, da' de Ardeal ti-o zis ca-i a romanilor?

35n23ih.jpg

Edited by Ervin27

@@South Max, Inseamna ca restul de rank 5+ nu se ocupa cu nimic, au rank 5 degeaba.. Csf, eu nu ma implic cu nimic in factiunea asta, asa frt, mersi ca mi-ai deschis ochii.

@, Nu se merita sa pleci, trebuia sa-l ierti pe Funn, cum te-am iertat si eu pe tine atunci cand am tinut primul meu antrenament si la GunGame Arena ai venit cu Hydra si i-ai omorat pe toti, tot de 3/3 era. In fine. mersi pentru tot, stii tu ce ;)

@@South FuNN, Abia astept sa te injur iar.

@@ConnerRM S4F, Mergem, cum sa nu mergem.

Sambata la ora 20:00 mergem la un targ de factiuni pasnice?

Sunt la muncă coiță. Sper să ajung, dar nu cred ...

Pwp all ..

AM 4 ZILE DE CÂND MĂ DOARE EFECTIV ÎN PENIS DE TOT ȘI TOATE

VĂ IUBESC PE TOȚI !

Edited by HaoS I S4F I