Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@GF Maxim16, chill maximilian 16, daca s-au facut asa zisele favorizari s-au facut cand era un anumit leader, nu dau nume pentru ca nu stiu situatia. Eu de exemplu dadeam FW si daca trecea 1 minut dupa ora antrenamentului fara sa accept invoiri prin PM :))

@, noob, de cate ori vrei sa mai intrii aici si sa NU ramai? Daca tot vrei functia aia de leader te sfatuiesc sa nu mai iesi din factiune.

@@South Max, Bajete ce faci ma, ti-ai luat rage anal? :)) Calm your tittes ca nu rezolvi nimic daca nu-i dai tag, poate nici nu-l intereseaza ce spui tu aici :)) Nu vad actiune. nu vad nimic.

@@GF Maxim16, Ce mah, nu-ti face cu ochiul antrenamentele optionale si salar daca esti bun? :))

Hai ca n-ai fost mafiot degeaba, mai inveti sa tragi cu un hunter hydra ceva si te-ai facut boss lejer.

In + chestia aia diferentiaza NG`ul de celelalte departamente prin diversivitate si skill.

Edited by Ervin27

Prea multe teste fra :)) Mi lene să dau atâtea. M-am lăsat de alea de vreo o lună jumate. Poate o sa ma apuc iar sa dau dar acum n-am timp. Am de făcut atestatul, meditații, să schimb chestii la mașină. Prea multe deodată :))

@@GF Maxim16, chill maximilian 16, daca s-au facut asa zisele favorizari s-au facut cand era un anumit leader, nu dau nume pentru ca nu stiu situatia. Eu de exemplu dadeam FW si daca trecea 1 minut dupa ora antrenamentului fara sa accept invoiri prin PM :))

@, noob, de cate ori vrei sa mai intrii aici si sa NU ramai? Daca tot vrei functia aia de leader te sfatuiesc sa nu mai iesi din factiune.

@@South Max, Bajete ce faci ma, ti-ai luat rage anal? :)) Calm your tittes ca nu rezolvi nimic daca nu-i dai tag, poate nici nu-l intereseaza ce spui tu aici :)) Nu vad actiune. nu vad nimic.

Odata prin 2014 mi am postat raportul pe forum la 20:01 si limita era 20:00 si mi l ai anulat :))

Dexi chestiile astea sunt de cand era ng vechi in picioare

Hai salut!

Bai se pare ca mi-am luat secretara care imi tine evidenta https://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/32716 . Vorba aia "Nici dupa ce mori nu te lasa sa traiesti", chiar ca unii nu au ce face toata ziua :)). Daca ii zic ca afara e primavara ma intreaba daca am intrat in 2016.

O sa ne mearga bine rau in viitor.

Observ c-am pierdut cam multe.. :(

Gayden nab..bafta in hitman,sper sa ne mai auzim :*

Las si asta aici daca tot am trecut (recomand in masina)

@@Victory Gunnter, @@sTARJkE, @, @@sNrobert ZEW, @@South Max,@@Simii S4F, @@Rough, @@ZoLiii, @@Ervin27, @,@, @@Hawk ToV, @@GeneraL BonZy, @@South Edward NissaN, @@Peiu S4F, @@waxioSCYO, sper sa nu va deranjez casa, insa vreau sa va anunt ca am terminat trailerul de la National Guard, special pentru RPG1. Daca v-a placut astept un +, like + subscribe. Pwp all.

P.S: Voiam sa ma pun in locul lui Wipe, dar meh eu nu sunt NG :))

P.S2: Acest videoclip este un pamflet, cui nu ii place este liber sa il ignore.

Edited by AUDI RS8
Adaugare shaorma mare

@@Victory Gunnter, @@sTARJkE, @, @@sNrobert ZEW, @@South Max,@@Simii S4F, @@Rough, @@ZoLiii, @@Ervin27, @,@, @@Hawk ToV, @@GeneraL BonZy, @@South Edward NissaN, @@Peiu S4F, @@waxioSCYO, sper sa nu va deranjez casa, insa vreau sa va anunt ca am terminat trailerul de la National Guard, special pentru RPG1. Daca v-a placut astept un +, like + subscribe. Pwp all.

https://www.youtube.com/watch?v=UNZXt7jASG0

=))))))))))))

Inceputul e penal rau =)))))))

@Victory Gunnter, @sTARJkE, @The Legend Wipe, @sNrobert ZEW, @South Max,@Simii S4F, @Rough, @ZoLiii, @Ervin27, @Kidda ToV,@kaydeN ARiEL VODA, @Hawk ToV, @GeneraL BonZy, @South Edward NissaN, @Peiu S4F, @waxioSCYO, sper sa nu va deranjez casa, insa vreau sa va anunt ca am terminat trailerul de la National Guard, special pentru RPG1. Daca v-a placut astept un +, like + subscribe. Pwp all. P.S: Voiam sa ma pun in locul lui Wipe, dar meh eu nu sunt NG P.S2: Acest videoclip este un pamflet, cui nu ii place este liber sa il ignore.

=))))))))))))))))

Inceputul e penal rau
Incepe in forta =))

Al doilea care danseaza e cel mai smeker=)) Ceilalti niste nabi care nu stie sa danseze=)

PS: Imi place romana