Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Larevedere National Guard mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune , va urez multa bafta in continuare !!!

Bafta si tie George , se ne mai auzim cu bine ! Regret ca ai ales aceasta cale :(

Larevedere National Guard mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune , va urez multa bafta in continuare !!!

Pacat Georgica, ai fost un baiat de treaba... Pentru un rank, pierzi multi prieteni... Succes mai departe...

O sa stam in samp, pana la 5 dimineata, o sa bem whiskey in alhambra sau jizzy... mergem la un gratar pe Chilliad mai pe seara, la un pescuit... Vedem noi.

Eu ma duc la munte... 3-4 zile.

Bafta tuturor in continuare! Mi-a facut placere sa am asa niste colegi minunati , dintr-o simpla prostie am parasit aceasta factiune. Ii multumesc in special lui dRE pentru sansa acordata un om excelent nota 10+ , mag1[c] si tie iti multumesc enorm exact ieri luasem si eu rank2 si se pare ca am si parasit aceasta factiue , bafta mag1[c] cu aceasta factiune minunata in continuare.Bafta tuturor ati fost niste colegi extraordinari.

Bafta tuturor in continuare! Mi-a facut placere sa am asa niste colegi minunati , dintr-o simpla prostie am parasit aceasta factiune. Ii multumesc in special lui dRE pentru sansa acordata un om excelent nota 10+ , mag1[c] si tie iti multumesc enorm exact ieri luasem si eu rank2 si se pare ca am si parasit aceasta factiue , bafta mag1[c] cu aceasta factiune minunata in continuare.Bafta tuturor ati fost niste colegi extraordinari.

Neata, ce faceti? :D

Bafta in continuare pytu... chiar nu stiu ce te-a apucat de ai bagat joy... sper sa revii cat de curand daca o sa-ti doresti :D

Rowe , va ureaza la Multi Ani , 2013.

Iar veniti acu' toti in parte sa faceti +1 la toate factiunile ? :-J.

Bafta baieti, ne auzim pe 3. Sarbatori fericite, aveti grija de voi :*.