Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sincer sa fiu, nici mie nu imi este usor sa va banez in general, mai ales cand va cunosc. Dar, din pacate asta este pretul pe care trebuie sa-l platesc pentru corectitudine.

Existau cateva alternative.. Chiar daca trebuia sa pleci undeva din cauza unei urgente, puteai lasa PC-ul / Sa-mp-ul deschis pentru 20 de minute (sau eventual, minimize). Exista si metode de a temporiza Shut Down-ul, si nu iau foarte mult timp. Sau macar.. puteai sa-l suni pe baiatul care ti-a furat masina si sa-i spui ca ai o urgenta si trebuie sa iesi. Dar stii cat de absurd este cand aceste urgente care te silesc sa inchizi Sa-Mp-ul, apar fix dupa ce iti este furata masina?

Eu nu sunt un eretic in ceea ce priveste coincidentele, dar uneori acestea nu pot fi demonstrate si nu am de ales.

Imi pare rau!

Si imi cer scuze vizavi de Mag1[c] pentru post-ul acesta. Stiu ca nu este topic-ul factiunii mele.

Klaudiu, imi asum greseala, recunosc ca am dat /q de nervi pentru ca de 2 ori a dat G cand era /lock iar cand am deschis mi-a furat masina, atunci m-am enervat si am dat /q si nu am mai intrat decat peste ceva timp. Asta este, gresim si platim. Daca eram in locul tau si eu procedam la fel, regulamentul este pentru toti si trebuie aplicat si respectat.

Mda, regula nescrisa. Nu mi se pare normal sa mi se anuleze raportul pe tema asta. In regulament scrie clar "sunteti obligati sa duceti la heal jucatorii cu low hp". Deci pe astia suntem obligati, iar daca ceilalti ne cer, ii putem duce doar daca vrem. In fine, data viitoare o sa fie alt motiv pentru anulare. Bafta tuturor!!!

Mda, regula nescrisa. Nu mi se pare normal sa mi se anuleze raportul pe tema asta. In regulament scrie clar "sunteti obligati sa duceti la heal jucatorii cu low hp". Deci pe astia suntem obligati, iar daca ceilalti ne cer, ii putem duce doar daca vrem. In fine, data viitoare o sa fie alt motiv pentru anulare. Bafta tuturor!!!

LowHP = Sub 50% HP. Aici tu ai greşit, cine e de vină că nu ştiţi să gândiţi regula înainte de a o aplica.. ?

În fine, mi-a plăcut antrenamentul de astăzi, a fost ceva mai civilizat faţă de celălalt.

Salut baieti. De astazi sunt noul vostru coleg. Sper sa ne intelegem cum trebuie :). Va salut.

Bine ai venit pisoi :*

*Welcome si celorlalti + felicitari celor care au luat rank-up.

**Neata, LUNI, DIN NOU :(. Bine macar ca saptamana asta fac scoala doar luni-joi, iar apoi am weekend prelungit, vineri, sambata, duminica, luni :X.