Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Chiar imi pare rau de banul lui Evolution, presupun ca a fost o greseala, nu ar fi avut nici un motiv sa foloseasca cheats.. Chiar imi pare rau de ce aud si de faptul ca am pierdut un lider foarte bun..

Edited by uV Garret

@, Interesant, totusi ma mir atunci de ce nu creste numarul jucatoriilor banati pentru coduri sau cel putin pentru norecoil ci din contra scade pe zi ce trece, acelasi lucru e si la AIM ? sau doar la norecoil ? bine oarecum e de inteles ca nu creste ca na odata cu sistemel astea anti cheat apar si noi versiuni de coduri sa nu mai zic ca multi folosesc renko si alte prostii...

@, Taci .. taci te rog frumos ca esti prost rau

Hai sa ne amintim cateva lucruri despre comunitatea asta faina si staff-ul(noliferi si taximetristi) . Aminteste-ti cati jucatori au fost banati aiurea .. beyond , phax , lucky , Purplehaze , blast, inez , solstice, lemonhaze ,anndi , dbkalyy , spawn si lista poate contiuna destul de mult . Nu sunt sigur ca stii de wipe-ul care l-a avut avispa pe RPG4 , motivul a fost unul destul de complex " Va dam wipe ca asa vrem noi" .

Eu iti zic sa te termini ca s-au adaugat nu stiu de sisteme ca aberezi si aberezi destul de mult . Kelton se plange ca sunt codati , si el adauga quest-uri si cadouri pentru brotaceii care ii aduc bani inloc sa caute un om sa ii faca un anticheat.

sa_mp_618.png

Asa cica :))) vedem pe parcurs.

Imi pare rau sa vad ca ai luat ban evo... stiu ca l-ai luat pe nedrept csf nai csf asa se intampla cand cuceresiti un oras toata lumea e impotriva ta si cauta diverse motive... macar daca foloseai coade mai ziceam dar te stiu de mult timp si nu ai jucat niciodata cu coade... mai ales acuma ca erai leader aveai un oras ,,, o mafie organizata nu cred , ca dadeai tu cu piciorul la astea pentru niste amaraturi de kiluri...urata treaba

Cainii latra, ursul merge.. diseara prezenta maxima la ora 21:00, pentru a mai tine LS-ul negru. In LV nu va mai duceti, ca primim wipe.. sanky.

Cu ocazia asta se bucura si fratele meu Ciubota ca o sa ia LV.

Momentan ramanem asa pana vedem cine o sa primeasca functia de lider si apoi vedem ce mai ramane de facut. Ne auzim diseara.

Edited by AIM SylvyuGoogle

Pacat de Evolution, macar daca-i dadeam eu v3-ul meu, sa joace cu el atunci chiar il credeam... dar imi pare rau de tine mane, stiu 100/100 ca n-ai folosit, te stiu de mult timp si am vorbit

mai multe la telefon.

Nu va dati demisia, sa castigam warurile.

@, Spoc picior in gura futu-ti maica ta.

@@AUDI RS8, Du-te-n pizda ma-tii si tu.

Admini incapabili, sunteti o risipa de sperma, cum sa dati ban doar pentru ca apare acel sloboz de warn pe chat ? Ia-l la teste futu-ti maica ta si daca are coduri atunci sa dai cu ban.

Rasa ma-tii, crezi ca un lider si-ar risca functia doar pentru un sloboz de cod ? Da-te-n sloboz.

Nu fac parte din acest gang dar consider ca e nedrept sa dai /ban asa cand e ma-ta pe ciclu.

De ce nu va ocupati de petardele din ELC care toti stiu ca sunt codati ? /cancer audi_rs8 999 reson (futu-ti maica ta).

Edited by Codrin Bradea Satana

Mda...nici la momentu actual nu imi vine sa cred ca lideru nostru a luat ban...

6pPWxfo.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In data de 21.09.2016, Verdant Family condus de liderul Evolution , alaturi de cei mai buni membri ai serverului B-zoneRpg1:

[AIM]Anndi,Tuzhky.Jr(Colors),Focus.One, [AIM]TheDarkLordB1, OKAPY.v2, STRYK3, Pabllo.Jr, ClaudiuX,PachaMan., KiNdeRr., Anotimp, ogdan, aZOT., sQuiZz, Spices.De.VIS, Stefan, Sharawy, Sweely, EsTrO.exe, TOTENKOPF, Underman, Cardy,Master[Y]GOW, Oita, bazbazs,

ionutbyfGamingHD, MosuFTW(qShad0w.), NewLife, ProdaN.[FARAON], Hyde, MariaN, SylvyuGoogle, Varu, Silviu., SmooKing, YzZY, Spira.TheSaint, K0rG., KroSs, .ToTo., Yepurash, au reusit sa cucereasca orasul Los Santos si sa formeze cea mai buna mafie la momentul acela dar si cea mai unita si respectata familie.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

@@Silviuuu, Eu, odata ce a luat sublider/lider ban mai tre sa ia 2-3 si o sa aibe motiv sa ne dea WIPE asa cum le place lor, doar nu crezi ca o sa fi lasat sa bati recordu :). Ai lipsit o perioada nu sti tu cum se fac invartelile pe aici :))

Edited by AIM NewLife

Deci asta e chiar culmea :)))), Evo se batea la worst ( ca lider ) cand luam bataie si primeste ban pentru no-recoil, care cica se anunta pe chatul adminilor

Pai ba desteptiilor, asa ar trebui sa se faca spam cu chestia asta pentru aia din ELC, dar ce sa faci, e bossu de Znoss in zew si il tine de picior pe Snr, mi-e ca daca il sun pe Alexander iar incepe ciubotele asta sa planga pe skype, Asa se duce de rapa serveru bai, odata cu alegerea de noi admini "ADMINI CARE NU AU NICI EXPERIENTA" dau ban unora cu nume importante pe server, ce sa mai zic de lider, abia astept ziua in care sa iau admin ca o sa le dau ban tuturor astora care apuca sa deschida gura

Ba ce adminii mor ba , cum bai evo tu norecoil? :))) Tu nu știai unde sa bagi interfață sau tinta , si te acuza ca ascunzi norecoil prin slinuri? Mor adminii ăștia încep sa fie prosti pe zi ce trece =]] No report.

Pai e clar uitați o faza evo rupea minusul si ia ban.Cu toții il știm pe progamer , a fost cu noi colegi era ca evo , minusar pai bine ba a facut sapt. trecuta 23-11 dc nu a luat ban? Adica na unu care face toată săptămână - si ultima zi + nu este căutat dar un lider care nu știe cu ce se mănâncă skinurile de il acuzi tu ba audi ca are norecoil in skinuri dar el nu prea face scoruri minunate si unul care rupe minusul si dintr-o data face + nu-l suspectezi.Aici toată treaba este de invidie deoarece un lider slab ajunge sa ia ls cu membrii buni iar pe admini ii rupe invidia ca a luat ls-ul si ii căuta nod in papura.Domnule audi vrem si noi sa vedem dovezile pe ce motiv i-ai dat ban , daca tot zici ca e codat de ce ascunzi dovezile si nu le arati?

Edited by DemOnGTA