Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari, azi ati aratat ca suntem o mafie , putem continua asa in continuare, bravo baieti, THIS IS VERDANT!

#Welcome celor noi!

Ce sa zic,esti paleta...

Bravo baieti ! MAINE ANTRENAMENT !!

@, Ce treburi sa rezolvi brailene

@ Salut,nu am mai dat prin topicul asta de 1 an.Ne vedem in juate de ora la waruri :D

Sa nu-ti mai vad numele aici pana la anu!!!

Bun venit celor noi si felicitari pentru warurile de azi!

Nu uitati, maine antrenament. Noapte buna!

Banuiesc ca asta e ultima mea zi in Verdant Family.

Ce pot sa spun.. Mi-a facut placere sa stau cu unii dintre voi. Liderul de nota 10+, subliderul la fel.

Sper sa ramaneti la fel. Imi pare rau daca pe unii v-am dezamagit...Nimeni nu are o viata perfecta.

V-am pupat :*

Buna seara, ce faceti :-? acuma am venit de afara, merg sa fac un dush si ne auzim in game!

Welcome celor noi, Bafta celor ce pleaca.. :|

Am iesit si eu, o seara placuta tuturor, ne auzim maine, dupa ce vin de la sala :D

PS: uitati-va peste asta si dati un + daca va place sau oricum dati un + :))http://forum.b-zone....l-ii-total-war/

Mai postati si voi pe aicea ...

Edited by Truda

Buna seara, ce faceti :-? eu sunt la terasa in oras ... la o bere si ceva mancare :))

Ne auzim deseara in game :)

PS: uitati-l pe dupa ce a cucerit 3 TURFS https://www.facebook...&type=3 e pamflet radule :)

chiar asa am facut :)))))) maine la 12:45 sa va vad in hq , ca daca mai luam inca 4 chiar ma filmez si fac asa :))

chiar asa am facut :)))))) maine la 12:45 sa va vad in hq , ca daca mai luam inca 4 chiar ma filmez si fac asa :))

Back de afara, ce faceti :-?

PS: chair te rog raducule :)) apoi cand luam vinerea viitoare tot LS-ul sau miercuri cred ca stiu toti vecinii :))