Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca atingem 34/72 batem recordul de la UPDATE doar Nielsen a avut 33/72 din cate stiu.

Ne vedem la war.

Razvan14 ca lider Corleone a avut si LS si LV ambele deodata :))., dar daca o luam dupa update-ul cand s-a trecut de la mafie la gang da sunt 33/72 :D.

Azi recuperam cele 2 turfuri pierdute si mai castigam vro 3 :D.

Salut, stiu ca n-am voie sa postez aici dar imi accept sanctiunea :). Felicitari pentru turfurile pe care le aveti in acest moment :). Aproape ati luat jumate din LV.. Ma bucur ca au mai ramas din membri care erau inainte si ati ramas o "familie" unita. Poate o sa mai revin si eu candva.. LeR is here :)). Imi accept sactiunea care o so primesc :)).

Salut, stiu ca n-am voie sa postez aici dar imi accept sanctiunea :). Felicitari pentru turfurile pe care le aveti in acest moment :). Aproape ati luat jumate din LV.. Ma bucur ca au mai ramas din membri care erau inainte si ati ramas o "familie" unita. Poate o sa mai revin si eu candva.. LeR is here :)). Imi accept sactiunea care o so primesc :)).

Esti bine venit oricand nab:*

Te asteptam

Salut, din cate stiu eu si PauL. a avut si LS si LV cu Stracci dupa ce a pierdut Razvan lideru parca.

Asa este PauL. a avut ls si lv insa atunci erau 24 de teritorii in total in ls si lv daca nu ma insel.

Back de la scoala de auzim in game.

Da asa e,si Razvan14 si PauL au avut LS si LV,eu ma refer dupa UPDATE 72/72,nimeni nu a avut,nici macar 48/72.

Dar daca luam si LS si LV suntem a 3-a mafie care face acest lucru.

Oricum e cam imposibil sa cuceresti toate cele 3 orase,la cat de departe e SF,si la cate coduri s-au scos pe market :X

Ieri a fost o zi de kk,dar barim au fost banati niste codati.

Bun, stiu ca multi dintre voi doriti sa intrati in gruparea de assasini.

Va informez ca astazi 13.12.2013 ora 19:00, cine doreste sa intre in grupare de assasini este asteptat la test(Regulament/Arme http://forum.b-zone.ro/topic/99754-verdant-family-asasini-assassins/), sunt 3 locuri disponibile.

ATENTIE

La 20:00 va avea loc antrenamentu, vreau sa fiti in numar cat mai mare.

Edited by Elldevis

Multumesc, .Silviu. pentru sansa acordata de a intra in grupul de Assasin al Verdant Family.

Ieri la war ne-am descurcat binisor, dar ceva ne impiedica sa luam acea radacina de la mica/marea constructie din turfs in LV, dar cu siguranta saptamana viitoare o sa ne recuperam turful din LS si turful din LV + castigarea altor teritorii.

Inca odata iti multumesc Silviu pentru sasan acordata.

Voi ce mai faceti?

sRn, pacat pentru ca Silviu te-a chemat sa refacem duelurile si ai refuzat, aveai si tu o sansa sa intri in echipa. :)

Multumesc, .Silviu. pentru sansa acordata de a intra in grupul de Assasin al Verdant Family.

Ieri la war ne-am descurcat binisor, dar ceva ne impiedica sa luam acea radacina de la mica/marea constructie din turfs in LV, dar cu siguranta saptamana viitoare o sa ne recuperam turful din LS si turful din LV + castigarea altor teritorii.

Inca odata iti multumesc Silviu pentru sasan acordata.

Voi ce mai faceti?

sRn, pacat pentru ca Silviu te-a chemat sa refacem duelurile si ai refuzat, aveai si tu o sansa sa intri in echipa. :)

Idem si eu.

Multumesc Silviu

Neata,nu am mai scris aici de ceva timp...

Am revenit din inactivitate.

@,

Salut nab.

Salutare , biciz

Ce mai faceti?

Deci stiam bine tu esti roman, dar mereu vorbesti in engleza o.O.

Neata,nu am mai scris aici de ceva timp...

Am revenit din inactivitate.

@,

Salut nab.

Salut, din cate stiu azi este o zi mare pentru tine :).

Haideti niste rank 3+ in game are Victor /tie de la Tsar Bratva.

Maine sedinta, prima mea sedinta in Verdant Family, dupa atata vreme :)).

Buna ziua.

In aceasta saptamana s-au intamplat cam multe lucuri neprevazute de mine, si de aceea nu am putut sa excelez la war-uri , dar de saptamana viitoare imi voi da toata silinta sa iau macar un best :)) , glumesc sa trec constant pe + .

Deseara nu o sa intru , trebuie sa fiu prezent la un majorat.

Toate cele bune.

Acum am aflat Bibi nu esti roman, scuze. :))

Va invit la eventul facut de mine si clanul meu acum la 20:00 :). Haideti si voi, sa ne distram cum trebuie ca daca tot este weekend.

Va astept pe toti, iar Luni rupem la waruri :D.

Noapte Buna am iesit si eu,ma trezesc de dimineata.

Ne auzim maine la sedinta.

M-am gandit sa mai dau si eu pe aici, sa va salut.

Ce mai faceti ?

Serios?Esti un mare nab.

Rank 4 :X