Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ai trimis poza asta pe wapp in noiembrie, acum zici ca esti la dristor? fmtey de mincinos

no report gays plz

Pai n-am zis ca e de azi, nu am fost azi ca am ramas fara bani si oricum nu prea stau eu sa fac eu poze. =))

Nu e din noiembrie drq, delfin prost. :))

Edited by pHeNOMz0r B E L E A U A

@@South Max, Zi lu ala sa retraga postu' lu NewLife, ca el nu are nici un post de la noi.

Kapone ala de la voi, statea numai pe marginea turfului intra, facea un kill, iesea si numai asa si cand i-am zis "asa faci tu ma killuri?", el cica "macar fac". Pai ii faceam 2-3 filmari sa acumuleze 3 fw-uri si zbura cu tot cu rank 4 al lui, dar am zis sa fiu baiat. Terminati cu posturile si spune-i sa retraga mai repede stalp de iluminat ala.. sau cum l-o chema!

Jorik ala e tare. Ia sublider si baga cod de pe alt cont [macar nu l-a dus capul sa-si schimbe ip-ul sa nu mai vada adminii in logo-uri ca ip-urile coincid :)))]. Dracu toate lumea stie ca daca ai ban pe un cont, iei si pe restul :))).

Sunteti buni, da-va dracu. Felicitari!

Mi-am injurat colegii si ia uitati ce ma alearga => http://imgur.com/a/1yD7o:))))

91eby77.png

1. Caligulas LV - DEFEND - 20:00-20:30

2. Paramedics LV - ATTACK - 20:30-21:00

3. Car Rent LS - DEFEND - 21:00-21:30

4. Creek LV - ATTACK - 21:30-22:00

Maine, 17.02.2016, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WARURI!

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc vor fi sanctionati!

DACA VRETI SA DOBORAM RECORDUL DE TURF-URI, STITI CE AVETI DE FACUT.

VA ROG.

Ba tot noi suntem aia cu coduri.

Dar aia din GSB iau ban pe capete =))

Mor cand ii aud coita,din mafia aia inafara de Rasta,Trestii niciunu nu mai joaca curat.

Hai ca de acum ma bag si eu la somn,m-am enervat la ultimu war nu-mi dadeati m4 porcilor.

https://www.youtube.com/channel/UCBuZjWFsMyUbUIWseLARjYA/videos

Jorik ala e tare. Ia sublider si baga cod de pe alt cont [macar nu l-a dus capul sa-si schimbe ip-ul sa nu mai vada adminii in logo-uri ca ip-urile coincid :)))]. Dracu toate lumea stie ca daca ai ban pe un cont, iei si pe restul :))).

Nu a jucat el pe ESQUIRE, a primit ban dintr-o greseala a adminului.

Ia aruncati o privire aici ca m-am saturat de valorile aparute peste noapte - http://forum.b-zone.ro/topic/324658-revenire-la-un-mic-regulament-acordati-seriozitate-raspunsului/?p=4874537

Ideea e foarte buna, dar nu cred ca vor fi adminii de acord. :|