Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

-Tin sa va felicit pentru teritoriu pe care l-am recuperat de la Corleone, v-ati descurcat frumos.

-Pacat ca nu am reusit sa il luam si pe cel din LS, adevarul e ca nici nu am avut cu cine, cand am dat /attack eram 15, dupa care dintr-o data 7.

-Se vede ca unii nu i-si dau interesul.

Edited by Nielsen

Buna seara. Felicitari Adrian28, =Vlad=, RazviTNX, pentru "binele" facut factiunii. Bravo pt war :)

Felicitari pentru war, gg Alx.n.o.b.

Welcome celor noi

Edited by V l a d

Sunt de 2 saptamana in Barzini si nu pot spune ca se compara atmosfera fata de Cuneo, Stracci sau cu unk. :X . Sper sa raman aici cat de mult pot, alaturi de voi. Apreciez efortul depus de Andrey. & Veninosu` a.k.a. Kobra si "grupu vesel", si-l inteleg ca nu este usor sa fii bo$$, sa organizezi si sa lucrezi cu atatia membrii. Nu se poate plange nimeni ca pana acum nu a facut o treaba buna; tine-o tot asa ca bine faci! :))

ARMS, voi cand aveti de gand sa postati raportul ?

Nu uitati ca aveti timp pana maine la 11:00 (asta este scris si in topic), cine nu posteaza, sau o face dupa ora respectiva, va primi un avertisment la job, mare grija !

Restu' ce faceti ?

Buna dimineata ! Acuma m-am trezit si eu (:|.. am fost aseara la un majorat,intru mai imediat in game :*

PS:A suferit o mica modificare ora pentru raport,vreau ca sa postati raportul azi pana la ora 20:30.

Edited by x3n

Buna Dimineata Barzini. Week-endu e mai pe terminate... Ce sa faci inca o saptamana plictisitoare si monotona. Partea buna e ca imi incep antrenamentele de luni :) ... Ce mai faceti voi?

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic