Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baietii, eu am iesit. Termin maine secundele ramase la jail, imi cad ochii de somn :))

Sa va pregatiti de war-ul de luni, avem adversari noi in Pimps.

Nu uitati de raportul arms de saptamana aceasta! (va mai aduc si eu aminte, nu numa 3n3rgy) =))

Noapte buna! Ne vedem maine! 500 gloante de deagle arse, 103 comenzi pe secundar, doar in 24 de ore :X :X :X

Edited by rTs Blaze

Noapte buna! Ne vedem maine! 500 gloante de deagle arse, 103 comenzi pe secundar, doar in 24 de ore :X :X :X

Ai facut 103 comenzi in mai putin de o zii? :O :O :O Eu nu faceam suta nici pe saptamana :)) Bine, eu eram lenes, mai ales de la rank 3+ :))

Ma duc si eu la somn ca maine ma trezesc putin mai devreme sa merg la piscina. Sper sa fie cald.

Noapte buna tuturor Dragonashilor!

***ATENTIE - Inca odata va amintesc: Postati-va rapoartele arms! Nu ma puneti in situatia de a va sanctiona.

Neata domnilor

Merg sa mananc si vorbim in game

Succes!

Ai facut 103 comenzi in mai putin de o zii? :O :O :O Eu nu faceam suta nici pe saptamana :)) Bine, eu eram lenes, mai ales de la rank 3+ :))

Stii ca de la Jail si Spawn iei foarte multe nu? Eu de acolo am luat majoritatea (70-80), restul cine se mai urca in masina... puteam sa fac mai multe daca nu imi cea sa-i duc de la spawn pana in sf la mama dracu ori la HQ Taxi, ori la Bayside, ori la 69 Pier Mobs... :|

Am pleca in oras

Succes!

Back de afara

Petrolu 1-u cluj 0....

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic