Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta baieti asta va fi ultimu meu post aici din cauza unui rank 5 ratat care da report pe mine cand facem duele de mai am unpic iau si warn din cauza lui ca e ratat si ofticos

Vam ajutat cat am putut dar din cauza unor membri nu se merita sa te zbati te face sa te lasi de samp

@, la mine chiar ca e ultimul. bafta baieti, am fost demis, oricum aveam zilele numarate si rank 4 numai luam, numai imi dadea ragnar cat traia el. o sa merg el loco, vad ce fac prin sf, si asa fac mai mult - in lv. aveti grija de voi si feriti-va de post-hunteri, va spun doar ca o sa fac post la un singur membru de aici, se stie el, ca din cate am inteles si cu si fara reclamatie luam 3/3.

@, la mine chiar ca e ultimul. bafta baieti, am fost demis, oricum aveam zilele numarate si rank 4 numai luam, numai imi dadea ragnar cat traia el. o sa merg el loco, vad ce fac prin sf, si asa fac mai mult - in lv. aveti grija de voi si feriti-va de post-hunteri, va spun doar ca o sa fac post la un singur membru de aici, se stie el, ca din cate am inteles si cu si fara reclamatie luam 3/3.

Bafta mai departe Catalyne si ai grija cui ii faci posturi.Nu deric a dat PM lu Ragnar. ci Ahmedut(care era pe contu lu' Deric) deci nu te lua de cine nu trebuie.

@, Ma pis pe al tau deric

Tu nu te saturi sa te bagi in seama aiurea cand nu ai vreo treaba?Chiar crezi ca ma afectezi daca-mi da-i reply-uri destea pline de aroganta jegoasa?N-am intrat mafie ca sa ma cert cu cine stie ce "zeu" care se crede "bajat" dar defapt el nu stie sa lege 2 cuvinte.Sincer nici nu mai stiu ce ti-am facut sau ce ti-am zis sau care este motivul acestor conflicte dintre noi,hai s-o terminam,castigi ceva daca te certi cu mine?

Ahmduţ parcă a ieşit la rank 2. Nu mi se pare corect să joace pe contul altuia şi să dea PM-uri din ură.

Problema sta in felu' urmator,Deric realu' munceste la o firma si cand e schimbul 2 nu poate sa ajunga.Decat sa faca 2/2 invoiri pe saptamana mai bine intra Ahmedut pe cont.Cearta dintre CaTaLyNN si ahmedut a inceput pe /f nush cum cine a zis ce,cert e ca nu a dat PM din ura,chiar avea motive.Faza e ca de la PM-ul lui ahmedut nu primea nimic Catalyn deoarece Ragnar. le-a considerat dovezi insuficiente pentru a primi vreo sanctiune.Daca el nu facea DM aiurea nu primea FW si nu iesea cu 3/3.

@,E ok, naibii... dar să nu facă posturi! Aseară ne ameninţa că dă pm-uri lui Ragnar.

De obicei e numa' gura de el dar ieri sau cand s-a certat cu CaTaLyNN,Ahmedut l-a gasit pe Catalyn afk in HQ si nu i s-a parut normal ca el sa se chinuie sa castige waru si Cata sa stea afk in HQ.

@@South Max, mersi mult, o sa il pastrez. de treaba sunt si acum, doar ca din momentul in care am luat cel de-al doilea fw numai mi-a pasat de rdt. sper ca o sa ma simt mai bine in sf, incerc sa fac un rank 4 pe aici. bafta bai praduitorilor, ca tot cu waruri, tot cu waruri....bye rdt, #.xD-Over&Out

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic