Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

,,Bravo'' Clau....Nu meritai tu Lider GG Alexander alegere de nota 10...Si cei care sunt in barzini de 5 luni+ nu primesc nimic...

Barzini va ajunge pe ultimul loc!!!

Edited by KaKuZu

Doamne kakuzu... stiu ca vroiai sa fie unul din Barzini care stia cum actioneaza oasis, dar nu trebuie sa-l primesti asa :|

Welcome Clau >:D<<'>

Edited by Haose

Doamne kakuzu... stiu ca vroiai sa fie unul din Barzini care stia cum actioneaza oasis, dar nu trebuie sa-l primesti asa :|

Welcome Clau >:D<<'>

Nu ma intereseaza...Nu merita....lvl 25 vechime 3 luni hai 4 de la mine rank special 2

Altii au stat in Barzini atata timp si....

Asa acum toti il pupati in cur...Hai repede ca poate luati sublider

Termina ba, doamne, daca luai tu leader si iti ziceam toti "esti varza" te simteai foarte bine...

Edited by Haose

Te roade invidia? Warn up pentru limbaj.

Felicitari pentru lider clau, meritai aceasta sansa, esti un membru vechi cu experienta, sper duci mafia pe culmile gloriei.

Inpuscate ok? Am fost cu el coleg in Corleone pot sa zic ca mie amic si ma bucur pentru el a fost lider LCN acuma cativa ani daca ai sti ai tacea dar tu nu ,,batman batman" Hai taci

Bafta ,Barzini va ramane in totdeauna mafia mea prefrerata,favorita, nu am sa uit nici o data momentele frumoase petrecute impreuna,sper sa faca o treaba buna noul lider, cLaU,si nu uitati: Never forget the real Don Barzini [F4L]Oasis9.

Acesta a fost ultimul meu post aici.

BAFTA!

Edited by Silver

Bafta ,Barzini va ramane in totdeauna mafia mea prefrerata,favorita, nu am sa uit nici o data momenbele frumoase petrecute impreuna,sper sa faca o treaba buna noul lider, cLaU,si nu uitati: Never forget the real Don Barzini [F4L]Oasis9.

Acesta a fost ultimul meu post aici.

BAFTA!

Respect !

Bafta cLau cu mafia sa o dusi sus de tot. Bafta Barzini F.

Succes

Welcome cLaU : , felicitari pentru lider si bafta cu Mafia

Bafta baieti in continuare , mia facut mare placere sa stau atata timp cu voi in aceasta mafie , felicitari inca odata lui Oasis9 pentru ca a dus mafia la "standartele" acestea :D , poate ne vom m-ai revedea odata , Bafta la toti va pupa Jean :* ! Sarmaleeeeee ! :X:))

Edited by ShaDyXxX

Clau, Police Department iti ureaza succes cu ceea ce ti-ai propus. Multi sunt invidiosi pe tine, ca Staff-ul ti-a acordat tie aceasta sansa. Staff-ul B-Zone a facut cea mai buna alegere. Mult succes in aceasta frumoasa factiune !

Bravo Clau(_bv) gg pt lider..sper sa te descurci bine..abea astept sa vad cum iti sta cu acel skin..mult succes

Si din partea CIVILILOR..multa bafta sa ajungi cu Barzini F cat mai sus!

Welcome Clau :* Ne bucuram ca in sfarsit vom avea un lider.. sper sa ne intelegem foarte bine :X Succes in ceea ce iti propui !

Sunt sigura ca Barzini vor ramane mereu in primele locuri !

Succes in continuare celor care au ales sa ne paraseasca ! [:) ]

Edited by Diva

Felicitari pentru lider Clau, ai grije de aceasta factiune. Mult succes in tot ceea ce vei realiza.

Edited by Dobermann

Din pacate aici se incheie cariera mea ca mafiot.Toata viata mea de SA:MP am trait-o in mafie si vreau sa incerc si ceva pasnic.Va urez la toti multa sanatate si realizari.NU VOI UITA NICIODATA ACEASTA MAFIE,VA RAMANE IN INIMA MEA PRECUM SI ADEVARATUL DON BARZINI [F4L]Oasis9.....mi-a placut...imi place...imi va place pe veci aceasta mafie.Salutari....acesta este ultimul meu post aici !

Edited by MARB

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic