Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Aiurea rau lui tratec pentru 1 greseala il scoate,stiam si eu ca se da un advertisment si la 3/3 il scoate,insa sau cam schimbat lucrurile...Tratec ai fost un lider corect,serios cat si glumet si de treaba,urat ca am apucat sa stau 1 saptamana in Barzini,presupun ca noul lider va da wipe..Tratec sper sa ne revedem in Barzini,succes incontinuare.

Salutare, Barzini ! Acum am venit si eu de la Caracal :D. Cum a fost aseara la antrenament ?

Lol...de 2 ori cand ti-am citit posturile am crezut ca esti chevchelios...ca ai avatar cum il avea el :))

Da ? Nu am stiut ca si Chev a avut avatarul asta :)...nu sunt plagiator :P

Nu am reusit sa fac ce mi-am propus , nici macar nu incepusem .. Asta e . Aveti grija de voi , va pupa tratecila.

Bafta Tratec !

Pacat ca nu stiu si eu ce s-a intamplat...dar intru imediat in game si aflu. :|

Asta e, si mie imi pare rau. Sper sa ia lider cineva din Factiune. De preferat sub-Liderul Sarma..

Eu am plecat afara, Bafta . Ne vedem diseara.

Se mai tine Antrenamentul?

Back de afara, da si eu sper sa ia Shady lider deoarece doresc sa se tina traditia de la oantzah incoace + ca shady e de 4 luni in factiune daca nu ma insel.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic