Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noroc baieti , cum merge treaba ?

Salut Weeld , daca te-ai uitat pe Faction Members la noi si la Corleone , Ai vazut ca suntem destui , vom da war..Acum depinde si de seriozitatea membrilor :) Tu cand revii ? Acum am vazut ca ai spus duminica , scuze.

Edited by R o W e

Salut Weeld , daca te-ai uitat pe Faction Members la noi si la Corleone , Ai vazut ca suntem destui , vom da war..Acum depinde si de seriozitatea membrilor :) Tu cand revii ? Acum am vazut ca ai spus duminica , scuze.

M-am uitat pe rpg si am vazut ca s-au facut cateva schimbari la lista de membrii . Eu revin Duminica asta cum am scris si mai sus .

Noroc bubu , how ya doin ?

Edited by Weeld

Salut.

Salut back si eu de la scoala ! War tatii :) !!!

CITITI CE SCRIE LA ANUNTURI IMPORTANTE !

ANUNTURI IMPORTANTE UITATI-VA.

Cred ca au inteles din primul post... mie unul nu prea imi place atitudinea de superioritate a unora, nu dau nume... insa trecem cu vederea.

M-am uitat pe rpg si am vazut ca s-au facut cateva schimbari la lista de membrii . Eu revin Duminica asta cum am scris si mai sus .

Noroc bubu , how ya doin ?

Bine ai revenit.

Daca nu ma insel, ai facut candva o prezentare a factiunii in care ai folosit un mod pe skinul de asasin (pe skinul de ryder), era asemanator cu cel default insa avea cateva accesorii de "mafiot". Il mai ai? Daca da ... poti sa mi-l dai, sau sa imi spui de unde l-ai luat/unde l-ai gasit?

Astazi simt ca luam ! <3 Ne vedem la 18 :P

Salut.

Cred ca au inteles din primul post... mie unul nu prea imi place atitudinea de superioritate a unora, nu dau nume... insa trecem cu vederea.

+1, asa e cand nu esti venit pe buna drepte intr-o factiune (daca ma intelegi ce zic) :P, o sa te obisnuiesti

Edited by K i a

Multa bafta Barzini, a venit momentul cand trebuie sa mananc cartile si caietele, imediat bate BAC-u la usa. O sa ne mai auzim in samp, probabil dintr-o factiune pasnica. O mafie necesita o mai mare activitate. O seara faina :*

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic