Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata,m-am gandit ca daca as fii membru TOV,ce am face si pe acolo,dezastru

Nici nu te accepta in TOV, stai linistit =)) Esti prea mic sa fii in clanu' ala de b0$$i :>

Nici nu te accepta in TOV, stai linistit =)) Esti prea mic sa fii in clanu' ala de b0$$i :>

Vezi ca ii spui asta unei legende,am fost chemat acolo

Buna baieti. Am ajuns si eu acasa, dar s-ar putea sa plec din nou, deci nu stiu sigur daca ajung la sedinta Arms Dealer. Oricum am cererea facuta in caz ca nu pot ajunge.

"Clanu' ala de b0$$i", mai bine nu ai face astfel de comentarii.

Edited by TOV Ale

"Clanu' ala de b0$$i", mai bine nu ai face astfel de comentarii.

OO, periculoasa de Ale. ;)

@Ce faceti?

@Multumesc pentru vot. Dati ad maxim_cs2013 pe mess, deoarece dureaza prea mult sa fac pm uri la toti membrii. Multumesc inca o data. :)

Edited by BTD M A X I M

Nici eu.

Buna dimineata,m-am gandit ca daca as fii membru TOV,ce am face si pe acolo,dezastru

Da ? Pai hai fa si tu o aplicatie poate poate rezovam ceva si acolo :)))

Salutarii, noul vostru coleg Norby, imi pare bine sper sa ne distram impreuna. Bafta :*

Welcome nabule !!!!!!! :X

Da ? Pai hai fa si tu o aplicatie poate poate rezovam ceva si acolo :)))

Welcome nabule !!!!!!! :X

A,poi nu fac frate,imi ajunge ce am aici,ti-am dat un sms in joc,uita-te te rog cand ai timp.

Salutarii, noul vostru coleg Norby, imi pare bine sper sa ne distram impreuna. Bafta :*

Welcome

Ce faceti?

dati rob dupa antrenament?

Salut baieti si fete, in sfarsit am ajuns si eu acasa

Arms Dealeri, intrati in joc, la 14:00 incepe sedinta ! Am mai postat odata sa fiu sigur ca veti vedea majoritatea.

Acum vad ca a fost sedinta.... ma asteptam sa se posteze la anunturi sau la arms dealer (topic)

Salut baieti si fete, in sfarsit am ajuns si eu acasa

Acum vad ca a fost sedinta.... ma asteptam sa se posteze la anunturi sau la arms dealer (topic)

Am postat in topicul Arms Dealers cu 2 zile inainte si zozom cu 1 zi tot ca sa vedeti dar daca nu verifici ...

Am postat in topicul Arms Dealers cu 2 zile inainte si zozom cu 1 zi tot ca sa vedeti dar daca nu verifici ...

Pai din cate stiam in acel topic tu postezi nu zozom , eu cand am vazut acolo last post ZoZoM m-as fi gandit sa posteze raportul lui nici de cum data sedintei.. nu mi se pare logic, si total nedrept primit acel adv ..

Edited by Emerado

Pai din cate stiam in acel topic tu postezi nu zozom , eu cand am vazut acolo last post ZoZoM m-as fi gandit sa posteze raportul lui nici de cum data sedintei.. nu mi se pare logic...

Si el este Lider Arms Dealers, am postat si eu dupa ce am verificat rapoartele apoi l-am pus si pe el sa posteze ca sa fiu sigur ca ati vazut.

Cand postat el era trecut de mult de data postarii rapoartelor, ar fi trebuit sa te gandesti la asta ...

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic