Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna all!

Am un chef nebun de DM si abiastept WAR-urile de maine.

Vorbim cand ma trezesc.

Buna dimineata baieti! Nu de mult m-am trezit si eu.

Ne auzim mai tarziu in joc. Am o pofta de waruri... abia astept diseara sa mai luam zone.

# Bun venit Osiris, sper sa te acomodezi rapid.

# Succes rizEa la scoala!

Bafta in continuare baieti, ati fost niste colegi minunati, imi pare rau ca trebuie sa ies dar m-am saturat de jocul murdar practicat in LV, acum nu se mai poarta maxim aimbot se poarta hack toti din RDT dau cu acel demage hack, ma omoara din un glont, numai suport asta, asta nu mai e un joc e totul pentru turfs.

Bafta in continuare si sper sa ne revedem.

Un glonte? macar nu mai minti atata, poate trag vreo 15 oameni in tine si mori instant. Copile intai invata sa scrii corect gramatical (Peste tot*, Damage* etc), tu cand tragi cu deagle il tii invers,

Ma Kataline vad ca tu nu stii sa pierzi, daca ati pierdut cateva waruri gata toti suntem codati sau nu stiu ce, cand noi pierdeam nu avea nimeni cod.

Ai facut cateva dueluri cu mine intr-o zii, ai vazut cat de bine trag, in factiunea noastra multi stiu sa traga cu arma si cei din Bratva stiu multi sa traga cu arma nu neaparat trebuie sa ii acuzam de coduri.

Nu stiu daca cineva foloseste coduri din cele 2 ganguri, au fost unele dintre cele mai bune si inca sunt. Mai scutitima cu chestii de genul acesta.

Bafta.

Oare de ce lumea crede ca daca castigi 2-3 waruri gata, codati sau nu stiu ce, invatati sa trageti cu arma si apoi mai vorbim. Ati auzit si voi de Aimbot sau de Damagehack ( habar nu am ce este) si gata pentru voi cei care jucati de o luna are aceste coduri, nu compari unul care trage cu deagle de 3-4 ani si unul care trage de 1-2 luni.

@Turner - nu imi plac deloc :)).

Edited by L l o y d

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic