Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut all!

Back de la Examen, am facut tot :X :X Yupiiii [9+ iau]

Ma duc sa mananc, ne vedem in game baieti.

Asta seara tragem tare la WAR-uri, sper sa fim cat mai multi ON caci sunt intr-o forma excelenta de cozonac =))

Ma bucur. Felicitari!

Salut all!

Asta seara tragem tare la WAR-uri, sper sa fim cat mai multi ON caci sunt intr-o forma excelenta de cozonac =))

Daca iei peste 9 trebuie sa ne faci cinste. :))

Salut all!

Bine tu!! 10 sa dea domnu` sa iei! :)

Salut all!

Felicitari pentru reusita! :X

• Blaze - acceptat, bine ai venit în clan!

Chiar dacă m-am abținut enorm să-ți dau contra pentru banul care tocmai l-ai luat, am decis să-ți dau o șansă, sper să nu ma dezamăgești. În legătură cu numele, puteai totuși să mai aștepți puțin și să-ți fi pus și tag-ul clanului, [RTS] antepus. Vreau să vorbim după ce îți expiră banul.

Official membru RTS :) Multumesc pentru sansa! :)

Edited by BlazeCarter

Mda....W1 si Jail - Reason: WAR

M-au disperat departamentele astea, i-am alergat in toate orasele , erau cate 10 dupa mine si abia faceau fata =))

Ma duc sa fac un dus ca dupa voi pleca, Bafta la WAR-uri! Eu astept sa ies din jail.

Vorbim mai tarziu, si poate dam un Rob.

http://www.youtube.com/watch?v=neiq-PNm3s0

JALNIC TSAR, JALNIC!

Trageti voi concluzia.

Respect , jos palaria!

Ce pot spune.. niste copii de 10 ani care sufera pentru ca au pierdut turfuri :| Respect, 0merta!

Felicitari pentru +2! Hai cu inca 2!! :)

Felicitari pentru cele 2 turfuri castigate azi! Am intrat de pe un alt cont si am vazut progresul. Vineri cuceriti tot LV-ul. Zic "cuceriti" pentru ca imi expira banul tocmai sambata. :|

Da, de la 4 ore war trecem la 2 ore... Daca n-ai prins attack de la inceput, numai dai toata ziua:)), trebuia 13:00 - 16:30 ( 17:00 ), destul de ok dupa parerea mea,dar daca asa au decis admini si lideri, respectam... noapte buna am plecat si eu la somn:*!

Edited by SQ AndreyCiubotariu

Da, de la 4 ore war trecem la 2 ore... Daca n-ai prins attack de la inceput, numai dai toata ziua:)), trebuia 13:00 - 16:30 ( 17:00 ), destul de ok dupa parerea mea,dar daca asa au decis admini si lideri, respectam... noapte buna am plecat si eu la somn:*!

Nu, noi mereu o sa avem war`uri la 20 de turfuri +, mereu cineva te va ataca, plus ca eu o sa attack mereu. Si iar iti zic, gandeste-te si la noi, liderii, eu personal in zilele de war stau la pc de la 17:30 pana la 23:00, daca lipsesc 5-10 minute se simte, am lipsit intr-o zi 3 ore si s-a simtit. Nu mai pot sta intruna 5,6 ore la pc, mai ales vara. Pe voi nu va oblig sa stati un anumit numar de ore, va las mereu, e bine asa, mie mi-e mai greu, poate putin o sa imi lipseasca si mie Warurile de seara, dar asta e..

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic