Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bine v-am regasit. Am reusit si eu in cele din urma sa rezolv problema cu monitorul. Astazi din ce am vazut eu, ne-am descurcat destul de bine ! Ne vedem in joc !

Ai facut ce trebuia?

Oare ce trebuie sa fac sa-mi accepte un event? Am dat astazi de 3 ori [/requestevent] cu premii de 10-20k. Ei le accepta pe alea de 1k - 2k...:|

Mâine, 22.08.2013, ora 13:30 antrenament. Acesta va ţine aproximativ o oră, prezenţa fiind obligatorie. Dacă nu puteţi veni, faceţi cereri de învoire cu motive bune.

Vă aşteptăm într-un număr cât mai mare fiind primul antrenament organizat de către mine şi Bonesaw (noii antrenori), pentru a vă lămuri cum stă treaba.

Ce are Turner

+ asta

V-am salvat putin. Antrenamentul se termina la 14:15, cel tarziu. La 14:20 plecam la un war cu Los Santos Police Department, mai schimbam si noi activitatea, stiu ca tot DM e, dar macar nu e tot cu alte ganguri. Locatia o primiti in joc pe /f.

IMPORTANT: NU O SA AVETI WANTED IN URMA ACESTEI ACTIVITATI.

Sper sa fim destul de multi, sa nu ne facem totusi de rusine cu activitatea. In zile de war suntem multi, incercati si in restul zilelor. Macar acolo 1-2 ore.

Va astept.

Ce are Turner

+ asta

Va astept.

Da, am incercat sa creez o activitate placuta, impreuna cu Royce, o sa va placa si nu va veti plictisi.

Apropo, antrenamentul nu este unul obisnuit, x3n, sRn si cativa jucatori mai vechi stiu ce antrenamente fac eu cu Bone, va va placea.

Da, am incercat sa creez o activitate placuta, impreuna cu Royce, o sa va placa si nu va veti plictisi.

Apropo, antrenamentul nu este unul obisnuit, x3n, sRn si cativa jucatori mai vechi stiu ce antrenamente fac eu cu Bone, va va placea.

Mda, pare frumos. Sper doar sa ma trezesc la ora aia :-S

Edited by Christian UGD

Salutare tuturor! Eu sunt noul vostru coleg, nu sper (pentru ca sunt sigur) ca ne vom intelege foarte bine si vom face o treaba minunata impreuna!

Welcome sper sa ne intelegem bine.

Am auzit de tine ca esti un baiat de treaba:D.

Back de-afara.

Edited by pH RazvanyS

Salutare tuturor! Eu sunt noul vostru coleg, nu sper (pentru ca sunt sigur) ca ne vom intelege foarte bine si vom face o treaba minunata impreuna!

Bine ai venit !

Noapte buna tuturor, vorbim maine la antrenament.

Bine ai venit !

Noi deja ne-am cunoscut in game. :))

V-am salvat putin. Antrenamentul se termina la 14:15, cel tarziu. La 14:20 plecam la un war cu Los Santos Police Department, mai schimbam si noi activitatea, stiu ca tot DM e, dar macar nu e tot cu alte ganguri. Locatia o primiti in joc pe /f.

IMPORTANT: NU O SA AVETI WANTED IN URMA ACESTEI ACTIVITATI.

Sper sa fim destul de multi, sa nu ne facem totusi de rusine cu activitatea. In zile de war suntem multi, incercati si in restul zilelor. Macar acolo 1-2 ore.

Stai calm, se da fw pentru asa ceva. Eram la o prietena mai multi atunci, nu prea am putut sa vorbesc, e bine acum. HAIDETI IN NUMAR CAT MAI MARE SA ARATAM CINE SUNTEM !

Stai calm, se da fw pentru asa ceva. Eram la o prietena mai multi atunci, nu prea am putut sa vorbesc, e bine acum. HAIDETI IN NUMAR CAT MAI MARE SA ARATAM CINE SUNTEM !

Iar ai facut abuz de Bucegi? :-W

#Ma duc si eu la somn, noapte buna tuturor, dupa cum spune si cetateanul de mai sus, sper sa fim multi maine la activitate si antrenament.

Bine ai revenit ynho!

Buna dimineata, m-am trezit si eu.

Va astept intr-un numar cat mai mare la antrenament, iar apoi la war.

Buna dimineata , acum m-am trezit si eu.

Parca nu am sti cine sunt ei.. Asta e totusi . precizez doar 3 nume care sa le fie rusine in special ( aNNakin, turner, [f4l]carter ) mai departe nu spun . Nu stiu cum mai au curaj sa mai zica asa ceva, in locul lor mi-as fi dat /q definitiv . Mai ales ca e si lider . S-a ajuns foarte rau din pacate in momentu' asta cu gangurile. Si inca sper sa se bage sanctiuni cat mai drastice, Ex : Orice membru de gang prins cu aim/ oricare alt cod, mod illegal., dmg hack etc . sa aibe ban permanet + interdictie in ganguri . ( sigur isi ia unban ) Pana atunci nu se va simti nimic, ne vom face nervi la nesfarsit degeaba. Eu macar am reusit sa ma controlez. Cand te gandesti ca daca le zici ceva iti sare Royce in cap tie si frica. totusi asta e! Respectam orice decizie, invatam sa nu comentam si speram ca odata si odata sa se faca ceva. [ eu unul m-am saturat, ce am vazut in saptamana asta decand sunt in acest gang, nu am vazut in 5-6 luni cat am stat in mafii inainte. PACAT! ] Este pentru prima oara cand un admin care are si o reputatie foarte buna pe server ( [F4L]balon ) a facut o mafie codata. ( se stie care ) mai departe numai am cuvinte si prefer sa inchei aici. @ Noapte buna va doresc si incercati totusi sa va abtineti la warruri. Odata si odata o sa le fie si lor rusine ( asta sper macar ) .
Salut , nu inteleg dece ne acuzi membri ? Noi nu cred ca am facut asa ceva. Nu vreau sa iasa alt razboi intre ,,red dragon si pimp''.

Salut , nu inteleg dece ne acuzi membri ? Noi nu cred ca am facut asa ceva. Nu vreau sa iasa alt razboi intre ,,red dragon si pimp''.

Lasa ca se ocupa Kelton si de ei daca incepe cearta :))

Razboi intre ce? Red Dragon...ok. Dar totusi, nu inteleg, atacati din fiecare parte pentru ca suntem mai buni pe zi ce trece...adica uite totusi " in locul lor mi-as fi dat /q definitiv . Mai ales ca e si lider ." Eu unul nu inteleg nimic din fraza asta, si DA, ROYCE NE APARA, dar voi nu stiti cum asa ca va sugerez sa va uitati la scorurile lui de la "Evidenta" asta e modul prin care un membru isi apara mafia, nu prin ceea ce incerci tu sa faci. 1. Turner, omul din conducerea factiunii care pune extrem de mult suflet in ceea ce face (nu cunosti nu vorbi) 2. F4L Carter, la omu asta nu ai cum sa ii scrii numele daca nu te uiti putin in spate la trecutu lui, e o legenda pe server, cunoaste absolut tot despre mafie Iar eu...daca tot ai scris de mine...o sa dau /q cand am war cu voi pentru ca mafia mea poate sa va invinga si fara mine .

P.S : Orice membru RDT care mai scrie ceva legat de un membru pimps este sanctionat direct cu demitere. Va astept in joc la antrenament si war-ul cu lspd la ora 13:30.

Edited by NoWay25

Razboi intre ce? Red Dragon...ok. Dar totusi, nu inteleg, atacati din fiecare parte pentru ca suntem mai buni pe zi ce trece...adica uite totusi uite " in locul lor mi-as fi dat /q definitiv . Mai ales ca e si lider ." Eu unul nu inteleg nimic din fraza asta, si DA, ROYCE NE APARA, dar voi nu stiti cum asa ca va sugerez sa va uitati la scorurile lui de la "Evidenta" asta e modul prin care un membru isi apara mafia, nu prin ceea ce incerci tu sa faci. 1. Turner, omul din conducerea factiunii care pune extrem de mult suflet in ceea ce face (nu cunosti nu vorbi) 2. F4L Carter, la omu asta nu ai cum sa ii scrii numele daca nu te uiti putin in spate la trecutu lui, e o legenda pe server, cunoaste absolut tot despre mafie Iar eu...daca tot ai scris de mine...o sa dau /q cand am war cu voi pentru ca mafia mea poate sa va invinga si fara mine .

P.S : Orice membru RDT care mai scrie ceva legat de un membru pimps este sanctionat direct cu demitere. Va astept in joc la antrenament si war-ul cu lspd la ora 13:30.

Ca o completare. Nu mai dati quote de la discutiile lor aici, folositi report, ne ocupam si de reports.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic