Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asa bai baieti ba. Hai ca azi n-am apucat sa vin la war... Am intrat la finalul celui cu SP si cand a inceput al 2-lea au sarit adminii pe mine, 3 la numar, m-au apostat cu teste TW.... Asta e, tot aici sunt, tot sublider, nu tu ban, nu tu uninvite, deci mai trebuie sa se roage unii.... :)) Ce sa zic, felicitari baieti. Avand in vedere ca Andrei este la Costinesti pana saptamana viitoare, eu sunt multumit de rezultatele de astazi....

No da pai uite aici: http://i.imgur.com/JlfE5nS.png http://i.imgur.com/YhpY2Aq.png http://i.imgur.com/K1Bt7Ks.png

Daca unii isi fac draci si nervi, macar noi sa fim calmi. :)

ymmcVNK.jpg

@, Bladestar nu fu la test? :))

PS: Ce mai poză =)))

N-a fost, n-a fost. :)) Mai mult ca sigur m-au tras ieri in film si azi cum am intrat m-au luat la bani marunti. :)) Sper ca am jucat bine in film, ca intotdeauna....

@South Max da ba. Numai Bruce Lee dadea dauna adversarilor fara macar sa il vada. :))) Auzi, nu iti mai chema ba colegii din departamente la war... Esti nesimtit.... :( Asa ceva n-am mai vazut. Profiti ca esti si sublider LSPD si ca esti si in uS unde il avem pe Haze, Thief si altii din departamente, RUSINE! (what the fuck) :)) Azi maine plange lumea ca o chemi pe Lori sa ne dea /heal la war. =))

@Daniel ZEW Ba Dani... Nu stiu ce sa zic ba, dar te cam schimba factiunile... Stii si tu ce am vorbit atata timp pe skype. Ma rog, faci cum crezi tu.

Edited by South AlcoluS

@South Max da ba. Numai Bruce Lee dadea dauna adversarilor fara macar sa il vada. :))) Auzi, nu iti mai chema ba colegii din departamente la war... Esti nesimtit.... :( Asa ceva n-am mai vazut. Profiti ca esti si sublider LSPD si ca esti si in uS unde il avem pe Haze, Thief si altii din departamente, RUSINE! (what the fuck) :)) Azi maine plange lumea ca o chemi pe Lori sa ne dea /heal la war. =))

@Daniel ZEW Ba Dani... Nu stiu ce sa zic ba, dar te cam schimba factiunile... Stii si tu ce am vorbit atata timp pe skype. Ma rog, faci cum crezi tu.

Bai omul muntilor,de ce mi-ai furat duma' :(. Azi la war zic ca am cam avut noroc,nu cred ca maine o sa o ducem la fel de bine ca azi ... Sper sa o ducem mai bine,dar ma indoiesc.

UMQKuLt.png

Edited by meeeeeeeeeeeeeeeez

Bai omul muntilor,de ce mi-ai furat duma' :(. Azi la war zic ca am cam avut noroc,nu cred ca maine o sa o ducem la fel de bine ca azi ... Sper sa o ducem mai bine,dar ma indoiesc.

UMQKuLt.png

Ba Orizontule.... Ce gluma furata ba? :)) Daca nu era faza de la report a player cu meme'u ala nu iti mai venea ideea. :))

Salut băieți,am terminat și eu cu inactivitatea, văd că s-au schimbat multe.

Bun venit celor cărora nu am apucat să le spun.

Ne vedem in-game.

Neaţa mă, azi dacă pierdem vreo zonă, să fiu al naibi dacă slade e bos..

PS: " S-AU ACTIVAT ĂŞTIA DIN RED DRAGON TRIAD " =)))))).

Neaţa mă, azi dacă pierdem vreo zonă, să fiu al naibi dacă slade e bos..

PS: " S-AU ACTIVAT ĂŞTIA DIN RED DRAGON TRIAD " =)))))).

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic