Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Din pacate a pierdut Steaua, daca tinea de rezultat la 1-0 ii batea. Dar oricum au plecat 7 jucatorii de baza, printre care si Tatarusanu care era un GK foarte bun +antrenoru Reghe. Oricum, indiferent de rezultat Steaua 4ever.

Noapte buna!

@, Baftă boss, acum o să plec şi eu, azi bag demisia, aşa ceva nu accept. DM pe gangsteri şi să iei FW? Las-o moartă, nu e vina lui lolza, dar a fost influenţat.

Neaţa, azi mai stau şi apoi o să plec.

Ba tu stai aici nu pleci nicaieri nab ce esti , te face pe tine un fw ? le dai satisfactie la pimps care te vor plecat ?

@, Eu îi iert pe nabi când ei trag din afara zonei, dar au ajuns adminii să-mi facă reclamaţie că fac DM vere =)).

PS: Dm-ul a fost organizat de mine şi Slade, dar se pare că, acum au mai luat şi alţi membrii fw. Aşa că nu vreau să se supere pe mine, mai ales că îi ştiu demult şi îmi sunt prieteni, no?

@, Eu îi iert pe nabi când ei trag din afara zonei, dar au ajuns adminii să-mi facă reclamaţie că fac DM vere =)).

PS: Dm-ul a fost organizat de mine şi Slade, dar se pare că, acum au mai luat şi alţi membrii fw. Aşa că nu vreau să se supere pe mine, mai ales că îi ştiu demult şi îmi sunt prieteni, no?

Pai ba aici a fost vina tuturor nu doar a ta sau a lu slade , in primul rand am facut dm toti no ? toti ne-am distrat , bine nu toti au luat fw , dar nu trebuie sa-ti dai demisia chiar tu care ai rank 4 ;) dai satisfactie la pimps aiurea , lasa ca roata se intoarce si ei nu o sa mai aiba niciun turf, o sa greseasca ei si o sa ia si ei fw-uri ca noi in serie .

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic