Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, ai vorbit ca un adevarat poet/scriitor/filozof =))

Noapte buna baieti, ma bag la somn ca maine ma trezesc devreme. Pacat ca nu am prins si noi macar un attack. Maine ne aparam ca italienii :))

@@M1H41, nu stiu cine esti tu sa vorbesti de tradare ,ma rog o sa spun o singura data sper sa inteleaga toata lumea . Red Dragon Triad a insemnat toata cariera mea pe B-zone si m-am implicat total in aceasta mafie . Un an petrecut fara prea mari reusite , dupa ce am luat lider au inceput si performantele si revenind la tradare o sa revin aici atunci cand o sa am pentru cine . Astept report cu Slade codat pana atunci .Iar m1h41 inainte de a ma vedea pe mine vezi ca inca mai am toate evidentele tale si am trecut de multe ori cu vederea scorurile de -7 -8 :*

LVMARO ca rosu fara mine nu va fi :))))

@SQ Slade Nu mai faci parte din Red Dragon Triad te rugam sa nu mai postezi in acest topic, multumesc pentru intelegere, bafta.

Felicitari pentru war`s de aseara, se pare ca facem o treaba bune toti, diseara war la 20:30-21:00 si 21:30-22:00.

@@IngerBun, si care mai sunt : nu mai fiti asa rai, fara el si AndreiLolzaa, RDT n-ar fi fost ce a fost ;) Cand ati vazut ca e in alta factiune decat RDT, gata ati uitat tot ce a facut in RDT si e dusmanul nostru? Nu mai ganditi asa ca nu ganditi bine. Nicidecum nu v-o spun in rautate, doar va atrag atentia.

Bafta la scoala/munca! Ne vedem la waruri!

Edited by BS AlexX

@@SQ Slade, Oricât de mult te iubesc, mă faci să te urăsc. Ne vedem pe turf, te fac eu să vii înapoi în RDT.

Mama, parca suntem la tradati in dragoste, ce atatea telenovele? Sincer nu stiu ce a facut omu asta si ce nu a facut, nu m-a interesat si nici n-o sa ma intereseze, a plecat, sa-i fie de bine. Parca ar fi primu sau ultimu, cand s-a bagat sistemul de war si nu mai erau waruri la ferma veche, dupa 2 saptamani se muta o mafie intreaga. Unu in +, - nu e nici o problema. Fiecare face ce vrea si cat il duce capu. Daca a vrut omu sa plece, nu trebuie sa-i acuzam noi decizile. Comunistilor :) !!!

Salutare baieti, am ajuns de la scoala si ma pun sa mai invat o opera la romana pentru BAC ca mai e putin si trece si anu asta si ne bate BAC-u la usa.

Edited by ZEW AraGAZ FCP

@SQ Slade , imi cer scuze, m-am c-am pripit aseara.

Ai fost un lider bun (cel putin asa cred, nu te-am prins ca lider), dar ca lider ce a luat LV-ul, sa se duca tocmai in mafia adversa, imi pare cam nefiresc ( sa spunem).

Te puteai duce VDT, GSB, etc. Dar ai ales tocmai TTB.

Iar in legatura cu scorurile de -5, -7 nu mai iertat doar pe mine ci pe toti si chiar daca ai facut-o nu trebuie sa scoti ochi
! ;)

Edited by M1H41

@, Pai tu nu ai scoala maine? Aa da, daca tu nu ai maine scoala, eu am saptamana viitoare vacanta! Si nu glumesc! :))

Ma duc si eu la somn! Scrieti la anunturi importante un rank 4+ ca avem waruri maine.

Ba da, am avut scoala, dar tinand cont ca nu am nici o absenta de cand a inceput scoala, am zis sa ma duc si sa-mi rezolv niste probleme, am fost la Casa de Sanatate si Asiguratori sa duc niste hartii ca deeeeh... ROMANIA, am fost sa-mi decodez un telefon, sa-mi mai cumpar niste manuale, oricum le voi motiva si absentele de azi.

Diseara 4-4 ca la teatru =))) , Abea astept, sau macar ce avem sa pastram.

Edit: Sunt la al 10-lea replay, TRALALALALAALAAALALALALALA

Edited by ZEW AraGAZ FCP

Salut!

Acum am venit si eu de la job...sper ca aceasta vreme naspa sa va tina in casa si sa fim TOTI la waruri!

BAAAAAAAAAAAAAAAA, HITMANE, ESTI PROOOOOOST? TI-AM ZIS FGM CA E ADMIN PE TINE LA CE DRACU BAGI CODUUUUUUU?

EU TI-AM ZIS SA STAI CUMINTE, DAR TU NO ..... CA ESTI HITMAN....... Aia e, gg pentru ban ;)
"N-AM ASA CEVA IN PC BAAAAAAA" - [AIM]Hitman[PRO].

@@SQ Slade, adica ce ba? Tu esti ZEW sau ce de altii nu pot face LV ROSU? Nu te mai lauda atata ca nu o sa-ti fie prea bine ... off doamne :|

Nu ai fost primul si nici ultimul care va reusii sa cucereasca LV-ul. Si Cristi face o treaba buna, nu te ambala :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic