Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata!

mezen gg my girl :*

La mine ninge ca-n povestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :*

Copil fara viata...unii au ajuns sa caute motive prostesti pentru a face un post.

http://rpg.b-zone.ro/factions/report/3179 (Cristi, i-ai dat-o urat! :)) Mi-ai luat cuvintele de pe limba)

Sa mai inteleg ca postul le da de mancare. Pai daca cineva in viata reala s-ar lua de ei pur si simplu, s-ar duce la garda sa il reclame pe ala? Sau la mama lor? Creca m-ar batea maicamea daca m-as duce la ea sa ma vait ca niste indivizi s-au luat de mine.

gg Cokoshal, esti bun. Ai dat dovada de cat de multa minte poti sa ai (prin "desteptule" te-ai simtit ofensat, e clar) si cat de copil esti.

Edited by rTn AlexDOUD eS

Buna seara, mi-am propus sa fac ultimul post aici in calitate de fost membru. Vreau sa-i multumesc lui slade pentru sansa acordata de a ma alatura factiunii, lui N.cristian pentru sansa acordata ca rank 4, si tuturor colegilor care m-au sustinut, se stiu ei, nu dau nume. Din pacate timpul nu-mi mai permite sa joc sa-mp, intr-o factiune, poate ca civil o sa ma mai vedeti prin joc.

Sarbatori Fericite! Un an nou Fericit alaturi de cei dragi!.

Remember White Paper Fan Hitman[PRO]

Buna seara, mi-am propus sa fac ultimul post aici in calitate de fost membru. Vreau sa-i multumesc lui slade pentru sansa acordata de a ma alatura factiunii, lui N.cristian pentru sansa acordata ca rank 4, si tuturor colegilor care m-au sustinut, se stiu ei, nu dau nume. Din pacate timpul nu-mi mai permite sa joc sa-mp, intr-o factiune, poate ca civil o sa ma mai vedeti prin joc.

Sarbatori Fericite! Un an nou Fericit alaturi de cei dragi!.

Remember White Paper Fan Hitman[PRO]

Bafta Nab.Apropo,da mie banii si masinile.

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic