Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da,Vidal a venit aici ca sa ne ajute,s-a dus TTB din simplul fapt ca aici e greu sa faci ceva atata timp cat suntem 20-25 on la primele waruri,nu zic de cele in intervalul 21:00-22:00.Bai frate,acolo nu sunt cine stie ce Dumnezei,dar merita respect pentru ca sunt prezenti la fiecare war in numar foarte mare si trateaza fiecare war cu seriozitate.Sa nu mai zic de Pimps ca si ei sunt multi la war si foarte organizati.

Edited by zorkygamer

Cred ca m-ati inteles gresit, el a spus prima data: ma duc gsb sau sp rank 6, dupa imi da /w ba frate ma duc pasnica pana la rank 3 ca nu stiu ce..., dupa 5 minute il vad in ttb. Putea sa-mi zica nu sa umble cu prostii, ca nu-s genu' sa se roage de om sa nu se duca undeva sau sa nu iasa din factiunea mea. Din partea mea sa se duca oriunde chiar nu ma intereseaza.

@@NeaCamataru,Fă iar cerere unban.

@@R3mlX, Probabil te-au filmat la waruri, dacă la TW nu ai fost luat.

# Dr@co, R3mix, cămătarul, zorky, graur, darklordb1 -> Toţi luaţi la teste. Când am dat report cu ăia, nu a luat pe nimeni.

## Vedeţi că adminii au raport acum şi încearcă să vă baneze, chiar dacă sunteţi curaţi.

@, Stima si respect bosule.

Ba, am zis ca ma duc sub SP prima oara, dar na, mi-am amintit ca asa mi-a mai facut si prima oara, iar daca ma duceam GSB ma plictiseam.

Cum in TTB nu am fost, si mai aveam doar aceasta mafie sa termin LV, am zis de ce nu, iar pe 3 sunt in pasnica, am zis sa intru in 2 pasnice in acelasi timp, sa vad daca ma descurc cu raportul.

Bun, mai multe ma intrebati in joc.

Ca am luat 2 best-uri azi, e partea 2.

Unit e nob, max boss, Edi jmecer, ragnar paranama.

Ne auzim pe la wars.

#Pace

@,vidal bos.

Într-o oră au fost verificaţi:

Dr@co, camataru, R3mix, Graur, Zorky, TheDarkLordB1.

PS: Nu mai daţi [/report], adminii răspund doar cui vor ei !!! Filmaţi-vă warurile dacă puteţi. Degeaba facem propuneri şi alte căcaturi. E doar un joc, căca-te-ai pe el! Păcat că pe unii Îi schimbă o funcţie virtuală.

PS2: Lăsaţi-l pe Bigzila, e băiat de treabă. Nu are experienţă aşa mare în a bana codaţii, măcar a încercat. :D Oricum ia unban...

Haideţi să ne distrăm şi să nu mai dăm [/report]. Suntem luaţi la teste, asta e, le dăm ID şi parola la programul respectiv. Am zis că nu mai dau {/report] că dau degeaba. Aşa că, distraţi-vă dacă se mai poate!

@,Aham, oke!

La început mi-au plăcut jocul & serverul, dar cu timpul te plictiseşti şi începi să te scârbeşti. Oricum pe contul ăsta intru doar la waruri, şi acolo dau de codaţi, care în mod normal, îţi provoacă nervi. Mă enervau înainte, acum dă-i în mama lor, dacă au 12-13 ani şi joacă cu coduri.. ce să le faci. :))

Edited by South Max

Ma tine ala o ora jumate la teste tw si la sfarsit imi gaseste timecyc.kkt care nici nu merge fratele meu. Asa e cand bati ttb singur si ai pile la admini. In fine daca nu iau unban ma duc in pasnica si o termin cu gangurile. Pe noi stie sa ne ia la teste dar pe aia din sp si ttb ii lasa asa. Mi-e greata de acest server. Am realizat ca e prea mult stres in gang, in pasnica ai raport frumos activitati si toata lumea te lasa in pace.

Edited by TheDarkLordB1

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic