Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sal!

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/5330

Deric	3	17	990

Bătaie de joc!

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/5332

master2001	3	13	1500
[LF]Serban.[FARAON]	2	14	1470

Bătaie de joc!

maxtr3me2008[ZEW]	21	4	1650
TheDarkLordB1[ZEW]	24	14	1620
[AIM]dbkalyy	18	10	1650
[AIM]Ragnar.	12	11	1830

Avem mai multe secunde decât voi şi tot nu avem atâtea decese! Bine, Darklordb1 are pe +, faţă de voi. Mă, eu vreau să ajut pe toată lumea, dar dacă nu pricepeţi, riscaţi să fiţi sancţionaţi. Vedeţi că sunt adversari pe clădiri, voi vă duceţi în ei (fără să staţi după maşină / copac / clădire / gard sau mai ştiu eu).

Edited by South Max

Bă, eu nu îi înţeleg p-ăştia de primesc faction warn pentru "neplată amenda". Nu aveţi 10.000$, mă? Nu mai faceţi - la waruri dacă vreţi să scăpaţi de amenzi.

Muschet, face - la war şi ia ban pentru Renko (că de, a folosit pe alt cont). -> PROSTIE FĂRĂ LIMITE.

Hinez, dc n-ai dat datele, mă?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Referitor la warul de aseară (Bank LV).

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/view/5332

.zEed.	2	10	1560
Joker.Jr	4	13	960
Graur	0	9	1710
NuDX.	4	13	1500
master2001	3	13	1500
[LF]Serban.[FARAON]	2	14	1470

Chiar dacă un gang are influenţa, asta nu înseamnă că trebuie să câştige şi warul. Degeaba stăm uniţi, dacă unii mor aiurea. Automat, când un membru moare pe turf, trebuie să începem să atacăm gangul advers.

Nu am nimic cu nimeni, dar sunteţi unii doar pe - şi pierdem aiurea. Nu zic că Southern Pimps n-ar avea membrii buni, dar profită de pe urma voatră.

Exemple:

Newlife, stătea acolo la benzinărie şi vă aştepta pe voi să coborâţi jos sau să urcaţi pe dungile clădirii.

Beyond, venea cu tec-9 pe voi când eraţi mulţi la grămadă cu low hp.

http://www.rpg.b-zone.ro/wars/gangsters/sort/kills/DESC

1	
offline[AIM]BeyondOwn
69	Southern Pimps	Pimp (6)	13.935	5.127	39.899	1.006	58.767
2	
offlinePIttbulL07[VIP]
71	Southern Pimps	Gigolo (5)	12.124	6.018	42.220	1.108	59.406
3	
online[AIM]NewLife
114	Southern Pimps	City Fish (2)	8.294	4.290	32.633	1.045	47.087

Bine, Pittbull ştie doar pe clădiri să stea. Aşa l-a fătat maică-sa.

Edited by South Max

Vreau sa va spun ca in seara asta am fost total dezamagit de unii dintre voi, de cei care nu ati fost la war-uri si v-ati batut joc.Inteleg este vineri dar nici chiar in halul asta sa fim maxim 17 on. Sa stiti ca de luni numai sta treaba asa, voi accepta MAXIM 3 invoiri, de acum ma tin de cuvant. Sper sa ne revenim pana luni, mai chemati-va prietenii aici. Un week-end placut.

Vedeti ca s-au modificat amenzile, uitati-va la anunturi importante. Daca ar schimba si regula cu -15 la war = FW as fi cel mai fericit, -15 mi se pare un scor foarte mare, inainte se dadea fw pentru -5 la war...

@@Ragnar C,Bă, acum nu ştiu ce să zic. Pe o parte "scăpăm de minusari", dar pe de altă parte, şi ăia buni fac -. Bine, nu chiar aşa de mare, dar tot fac. :)) -7 nu este aşa mult, dar cel mai bine este să nu faci. Dacă te uiţi la master2001, are war de war -7. Este începător, mna..

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic