Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Alaa-i ma 4/4 wars <3 <3

@@LaurBaiatulBun, na ma, ti-am prins atack pe SFPD, poate nu castigam ca te tau :))

@@DarkKing, cred ca sunt singuru care a stat la atack, rank 5+ sunt degeaba, numa' ragnar ce mai da atack in rest toti morti.Daca avem norocu sa castigam macar 2/4 tot e bine.

@, @@South Max, ce faceti mai, praduitorilor? =]] sper ca nu va suparati ca postez(ma scapa DarkKing si am inteles double-j si ragnar sunt pe barosaneala, ceva de ajutare reciproca elc-rdt) dar nu m-am putut abtine =]]]]]]]]] a fost penala faza din seara asta, va pwp:

Foarte greu.. Deci dacă ați asculta și voi de conducere la war, ar fi mult mai ok. Sper că, cu CooLio vom face treabă mai bunicică. Seară plăcută, ne vedem mâine.

@@South Max, felicitari ba pentru Sub, incerca sa organizezi mai mult :*

@@Karim, degeaba asculta daca ei cand vine adversaru deja se panicheaza, sau cand trag cu m4 in loc sa se puna intr-o pozitie buna doar pentru ei, nu si pentru adversari, ei se pozitioneaza in cel mai gresit mod, sa poti trage in ei si cu ochii inchisi de la 90 m.

@@LaurBaiatulBun, #Hai #cu #Unban nubex :)

@, hai si tu cu #unban, eu totusi nu inteleg cum luati voi van pentru refuz teste, mie rar mi se intampla sa nu-mi mearga ceva la PC si sa nu pot da datele, sau plm, orice alta situatie care mi-ar aduce un Ban cadou, nush cum se intampla la voi, sau nush cum iau unii ban pentru DMG informer(LordAndrei, asa a spus el), nu inteleg si nici nu cred ca o sa inteleg vreodata.

De asemenea voiam sa va aduc in atentie ca am postat evidenta, o puteti gasi aici

Amenzile le platiti aici dupa modelul de mai jos:

Nick:

Rank:

Platesc amenda conform evidentei din data(zi.luna.an):

Sumă:

Motiv:

ScreenShot:

Alte precizări:

Edited by xEpical

@@South Max, felicitari ba pentru Sub, incerca sa organizezi mai mult :*

@@Karim, degeaba asculta daca ei cand vine adversaru deja se panicheaza, sau cand trag cu m4 in loc sa se puna intr-o pozitie buna doar pentru ei, nu si pentru adversari, ei se pozitioneaza in cel mai gresit mod, sa poti trage in ei si cu ochii inchisi de la 90 m.

@@LaurBaiatulBun, #Hai #cu #Unban nubex :)

@, hai si tu cu #unban, eu totusi nu inteleg cum luati voi van pentru refuz teste, mie rar mi se intampla sa nu-mi mearga ceva la PC si sa nu pot da datele, sau plm, orice alta situatie care mi-ar aduce un Ban cadou, nush cum se intampla la voi, sau nush cum iau unii ban pentru DMG informer(LordAndrei, asa a spus el), nu inteleg si nici nu cred ca o sa inteleg vreodata.

De asemenea voiam sa va aduc in atentie ca am postat evidenta, o puteti gasi aici

Amenzile le platiti aici dupa modelul de mai jos:

Nick:

Rank:

Platesc amenda conform evidentei din data(zi.luna.an):

Sumă:

Motiv:

ScreenShot:

Alte precizări:

Iti zic eu cum am luat ban =)) vine sartor frumos elegant cat de cat teste, zice ia ammy admin v3.5, eu stau 3 minute sa downloadez ala dupa google chrome, dupa care imi zice ca trebuie internet explorer, stau 4 minute sa se downloadeze, dupa ce s-a downloadat ala ma duc in samp sa ii dau datele, ai primit ban 14 zile refuz teste, sartor ala a dat ban la mai multi in ultimele 3 zile pe motivul asta probabil de asta, eu i-am propus sa ma ia cu team wiver si a zis sa iau ammy admin v3,5

Mama ba cat bulan pe minusarul ala de catalynn la war

@@South Max, ma refeream ca rank 6, ca acum ai autoritate mai mare spre deosebire de altii si in plus, ai si strategii bune, care daca ajung sa fie puse in practica, de cele mai multe ori definesc drumul unui war.

N'seara băieți.. au fost multe momente neplăcute în seara asta.. sper ca atât membrii care caută ceartă, cât și organizarea să se schimbe. Pe HQ am luat bătaie.. așa scor,nu am mai văzut (9-23, -14. Am uitat cum îl chema pe el).. două zile în RDT, două worst are ..

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic