Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutari Corleone Familly.

Daca se poate as dori sa ma alatur Corleone Family Academy fara a astepta pana se vor redeschide recrutarile deoarece astept de 2 saptamani incoace.... . Sunt dispus sa platesc si o anumita suma de bani dar sa nu sarim calul pana la urma nu sunt doar un simplu civil. Si daca ati putea da uitarii acele plangeri adresate mie de cand aveam lvl mic. :( erau pentru limbaj iar eu nu ma uitam deloc pe forum la regulament/reguli/infos etc. de atunci putem sa spunem ca m-am maturizat considerabil si nu mai am un limbaj vulgar.

Long live Corleone!!! by Delgado

Nu pot sa cred. Is pe laptop, nu stiu ce are pc-u. De fiiecare data cand vreau sa ma bag pe joc, mi se da restart la pc.

Nu stiti, oare so ars placa video sau...stiu eu...ajutati-ma si voi...

Cred ca stau pana la 12 azi.Ce oftica pe ZuZu l'am omorat azi de fiecare data cand am fost la HQ Barzini si acum de fiecare data cand il prind la hq numai pe mine ma ataca..si cand reuseste si el sa ma omoare zice: "haha" =)).Dupa cica il sun.."facem un duel 1 vs 1 nu asa war ca voi sunteti 4 contra mine" si zice el "altadata"..fricosul :)) .Ne vedem in game ma duc sa il mai oftic pe ZuZu.

Nu pot sa cred. Is pe laptop, nu stiu ce are pc-u. De fiiecare data cand vreau sa ma bag pe joc, mi se da restart la pc.

Nu stiti, oare so ars placa video sau...stiu eu...ajutati-ma si voi...

S'a ars placa video si ai grija ca in curand nu o sa se mai deschida deloc si poate sa i'a foc,daca il fortezi mult..Dul la reparat cat mai repede sau va trebuie sa iti iei altu ;) Asteapta si sfatul altilor..nu sunt expert dar si mie mi se intamplat la fel..poate are altceva..

Edited by Blue96

Da da , asa e, cam plictiseala

eu ma pun la somn ne auzim pe maine

Noapte Buna All !