Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A fost alegerea lui si nimeni nu-l poate opri. Mai ales karan, asta tot ce face Razvan, face si el, sincer ma bucur ca a plecat suferitu' ala de karan, Karan, if you read this, dont kiss his ass (Razvan) everyday, you was like a doggy for Razvan, for that you take big rank and respect when he was Don. Go with him in PD, and kiss his ass everyday ;)

Edited by AskewOne

Salut baieti, intru si eu in joc :X

Go with him in PD, and kiss her ass everyday ;)

Askew.. englez din tine cum din mine japonez =))

Her - feminin, him - masculin :))

Edited by ChR1s Corleone

Sal'tare lume !!!

Sunt noul coleg. Sa incepem cu inceputul :)) Sper sa ne intelegem bine sau cum vreti voi :))

Nu uitati deseara antrenament la 20:30. Veniti cat mai multi ( cu cat mai multi cu atat mai mult DM-war)

Edited by AnGeLx

Aaaa, imi faceam tema la franceza cat timp scriam pe forum, si imi statea franceza in minte, si cand vreau sa vb cu cineva pe engleza, ma deruteaza franceza si gresesc...

Lasa scuzele astea la o parte :))

Sal'tare lume !!!

Sunt noul coleg.

Welcome AnGeLx, sper sa te poti distra cat mai mult alaturi de noi.

Edited by JustChR1s

Sal'tare lume !!!

Sunt noul coleg. Sa incepem cu inceputul :)) Sper sa ne intelegem bine sau cum vreti voi :))

Nu uitati deseara antrenament la 20:30. Veniti cat mai multi ( cu cat mai multi cu atat mai mult DM-war)

Lasa scuzele astea la o parte :))

Auzi la el :| Te bat la engleza cum vrei.

Welcome AnGeLx, sper sa te poti distra cat mai mult alaturi de noi.

Welcome Angel!!

Salut , nu ajung in seara asta la antrenament , am de facut un referat la istorie ...

Si nu exista un site de la care te poti inspira? :)) Ce referat ai?

Welcome Angel!!

Si nu exista un site de la care te poti inspira? :)) Ce referat ai?

Daca tu poti sa te inspiri la vaca asta de istorie sau sa copiezi eu ma spanzur!Ba asta e dracu dracilor e imposibil sa copiezi sau sa te inspiri ca se prinde in secunda 2 :| Pnm...sa numai bage camere de supraveghere la vara ca daca o pune pe asta pe post de camera nici macar nu poti sa clipesti.

Sal'tare lume !!!

Welcoooooome bro :X

O sa ne intelegem perfect :>

Salutare baieti, oficial suntem colegi. Am planuri mari in aceasta factiune, si voi face tot posibilul sa avem o colaborare cat mai buna.

Welcome Dobermane, sper sa ne impacam cat mai bine ;)

Salutare baieti, oficial suntem colegi. Am planuri mari in aceasta factiune, si voi face tot posibilul sa avem o colaborare cat mai buna.

Salut Frateeeeeeeeee :X bine ai venit

Bun venit celor noi , sper sa ma simtiti cat mai bine alaturi de noi .

Multumesc tuturor celor prezenti la antrenament in seara asta , ar fi frumos sa fim mai des la fel de multi membrii on .

Arms nu uitati de raport si materiale , stiti ce aveti de facut vineri .

Razvan14 , multumesc pentru tot ce mai invatat si felicitari pentru tot ce ai realizat in Corleone

Blue_Blood fratioru meu de Faction Warn , nu te voi uita .

Karan , you are my little sister forever .

Sper sa va intoarceti baieti / I hope cuz you will be back . ( sorry for my bad english ) .

Edited by MaDyTz