Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitari tuturor pentru prestatia pozitiva pe care ati avut-o. Daca o tinem tot asa , nu ne va bate nimeni.

Noapte Buna tuturor . Sa aveti o zii deosebit de frumoasa maine , fiind ultima zi din an.

Felicitari pentru war baieti, sunt mandru de voi. Deasemenea felicitari Andrew. pentru noua ta functie, luni cand te intorci de la tara ne punem pe munca.

Edited by Dobermann

gata , ma duc sa ma culc , frumoasa sedinta , nasol war =)) cu jeremith care tot dadea ordine cum sa tragem :-J

-nb Cuneo

Sper sa realizati acum cat de importanta este experienta pentru functia de antrenor, puterea de conducere si organizarea.

Edited by Dobermann

Vreau sa ii felicit pe toti pentru ce au facut la war. Ne-am descurcat cu totii foarte bine. Al doilea meu war la care am participat, si ma bucur ca am castigat. Se pare ca organizarea noastra si-a spus cuvantul. Fara Dobermann si ChevChelios nu am fi facut nimic din ce am reusit in seara aceasta. Am invatat sa lucram in echipa si asta este un lucru bun, care m-a bucurat. De asemenea, am reusit sa fim organizati si am ascultat de sfaturile lui Dobermann in ceea ce a privit tactica de lupta, un adevarat antrenor =D> si de ChevChelios care a pus la punct problema cu transportul. Felicitari baieti, si felicitari intregii echipe. Imi pare bine ca m-am alaturat voua :).

Alpha, eu doar imi fac datoria, va organizez si va dau sfaturile necesare pentru o buna prestatie. Cei care cu adevarat merita aplauze si felicitari sunteti voi, Membrii Corleone Family

Later edit: New page

Edited by Dobermann

Daca exista nelamuriri / intrebari in legatura cu organizarea masinilor / parcul auto va rog sa imi trimiteti mie un PM sau sa ma contactati in game, daca nu sunteti lamuriti complet.

Pharel & Chev vreau sa discutam ceva, ne intalnim in game.

Edit: Am iesit, ne vedem maine.

Pharel si Chev, maine vreau sa vorbim pentru luarea unei noi decizii.

Daca aveti intrebari in legatura cu organizarea masinilor / parcul auto puteti sa imi dati un PM.

Noapte buna Corleone.

Sa aveti o seara plauta.

Edited by cReaT1Ve

O seara placuta si tie in continuare.

Maine nu prea o sa ma vedeti in-game, o sa fiu plecat mai toata ziua, ma duc la niste prieteni, poate o sa descarc acolo GTA SA si o sa intru macar cateva minutele :). Sper sa nu pierd nimic important maine.