Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Corleone... bafta Yusuf...

@Incercati sa nu faceti asa mult spam... :-S pentru a nu se ajunge din nou la Topic Closed :)

Am venit sa atrag atentia acestui Topic pentru ca am primit cateva plangeri cum ca aici se face spam la greu pentru +1 "Salut,ce mai faceti?" "Back din mormant,ce mai faceti?" Si alte stiluri de a face +1.

La urmatoarea abatere,Topicul ramane inchis 2 zile.

Aici nu sunteti pe FaceBook sa va faceti update la Status pentru fiecare miscare care o faceti in Real-Life.

Multumesc pentru intelegere.

Spor la nefacut +1.

Exact cum v-am zis si eu, Nu mai faceti spam!

Sunt posturile mai vechi ale lui Dani / Chev ...

Eu ma duc sa invat... ne vedem mai tarziu... sper sa ajung la antrenament... .

@Din cate am vazut pe aici pe forum, aseara a fost war :-? , care a fost rezultatul ? :)

Salutare tuturor!

Bafta in continuare yusuf.

Eu am ajuns la Iasi ..pe la 4 dimineata..acum m-am trezit..invat putin ..pentru ca maine dau prima etapa.

Voi ce ati mai facut?Am auzit ca nu v-ati descurcat prea bine aseara ...

Salutare tuturor. Am venit si eu de la scoala. O zi incarcata si foarte grea, 7 ore de chin in care imi era un somn de nu stiam ce-i cu mine. Si al naibii, nici cu capul pe banca sa mai inchid oleaca ochii nu statea, ca eram in prima banca si imi faceau profii observatie sa fiu atent :)).

Voi ce mai faceti? Bine, sanatosi?

Bafta Yusuf, succes in continuare amico :). Bafta si tie x4fun, mi-a parut bine.

rEEE ! mda , Bafta YuSuFa

srv down .. ?

Salutare tuturor. Am venit si eu de la scoala. O zi incarcata si foarte grea, 7 ore de chin in care imi era un somn de nu stiam ce-i cu mine. Si al naibii, nici cu capul pe banca sa mai inchid oleaca ochii nu statea, ca eram in prima banca si imi faceau profii observatie sa fiu atent :)).

Voi ce mai faceti? Bine, sanatosi?

Bafta Yusuf, succes in continuare amico :). Bafta si tie x4fun, mi-a parut bine.

Eu am chiulit azi de la ultimele 3 ore,ieri nu am fost :))

Adrian,server e on...Creative...waru a fost pierdut :-S eram 16 si ei 35...nu am avut ce face..am rezistat putin...dar...na... :|

Ok... imi pare rau... dar o sa ne luam revansa cat de curand :)

@ Acum am luat o pauza de la teme... si se pare ca este server off ...

Hmm Radu sigur serverul este on? Mie imi apare off... :-?

Back de la scoala! Bafta x4fun :*

Ms DH01 !! ne mai vedem noi pe game ;)

Salut baieti,imi pare rau sa va anunt,dar mi-am dat demisia,pentru ca nu mai pot sta asa de mult pe pc....

Am treaba cu scoala,si trb sa invat bn engleza,sa pot merge dincolo la practica:X

Edited by NSL x4Fun