Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Tohănene, înainte să spui că s-a întors roata, ar trebui să ai un cap care să se gândească de minim 50 de ori înainte să facă ceva, că de 10 ori e puţin, la câtă minte îngustă ai. Nu uita că nu din cauza lui Răzvan ai pierdut Liderul, ci din cauza la prostiile şi abuzurile pe care le-ai făcut.

Mie mi-ar fi ruşine în locul tău să mai postez despre perioada de atunci, aş băga-o în sac cât mai repede şi aş arunca-o în container.

Sa se bucure,o sa zic si aici,daca tot sunt asa de ipocriti sa se bucure de raul altuia sa faca si ei ce am facut noi din Corleone,adica 24/24.

Cum e sa fii civil? :))

Stracci e o factiune speciala, in vorbe sunt cei mai tari dar in fapte sunt 0.

Sa se bucure,o sa zic si aici,daca tot sunt asa de ipocriti sa se bucure de raul altuia sa faca si ei ce am facut noi din Corleone,adica 24/24 cea mai puternica mafie de pe server,si acum daca ar fi war Corleone oricum ar castiga pentru ca majoritatea ati invatat ce respectul si organizarea,orice membru Corleone care a stat mai mult de 1 luna acolo poate conduce mafia intrun war fara nici o problema,la ei exista asa ceva?Daca nu au lider/sub se pierd,nu ies din HQ.Sa isi tina gura si sa se uite in HQ-ul lor.Nu cred ca o sa mai postez aici,la fel ca multi alti nu o sa mai revin in Corleone,a fost o perioada extraordinara,am reusit sa aducem mafia unde ii este locul speram ca urmatorul lider sa o mentina macar acolo sus pe primul loc,am reusit sa invatam multi jucatori care au trecut pe la noi ce e respectul ce inseamna sa glumesti cand trebuie si cand nu si ce inseamna multe altele de care nu stiau,uni cand au intrat in Corleone nu stiau sa traga cu Deagle si acum sunt printre cei ma buni,bravo baieti.Toti suntem mandri de ce am reusit sa facem in Corleone si vom fi mereu,nu conteaza ce zic dusmani.La ei nu e invidie,e prostie.Bafta in continuare tuturor celor care raman in Corleone sa mentina mafia pe LOCUL 1.Hai ca v-am lasat ca am scris prea mult si nu imi sta in fire.

PS:N-am vrut sa fiu lacrimogen,doar am zis cateva adevaruri :)).

Succes in continuare, ai fost un coleg de treaba, mi-a facut placere sa te cunosc :)

Oricum o sa fie uaip, deci pregatiti-va aplicatiile alea alea, faceti SS cu TEC si COMBAT, faceti SS cu interiorul HQ-ului pentru ca o sa ne fie extrem de dor de Corleone, aici am crescut toti, am invatat ce este respectul am invatat sa ne ajutam la nevoie, e greu sa te desparti de asa ceva nu ai cum fara sa regreti X( X(, dar hai sa tinem capu sus, am avut 24/24 teritorii mafiile adverse plangeau pentru HQ, am intrat in istorie.

-Bafta oTo, inca mai tin minte ca din cauza ta am luat FW si ma rupeai la materiale, poate ne mai intalnim intr-o factiune ceva, bafta :-<.

Edited by NaTLain

Daca va fi unul din exterior sigur va fi wipe.

Asta depinde de "cat de departe privesti" ... un wipe la o factiune cu membri de rank 3 si 4 nu suna prea bine dupa parerea mea... (insa asta depinde cum se intelege si noul lider cu membrii sai).

Edited by LTG CreaT1Ve

As vrea de la fiecare dintre voi , o parere despre Corleone , despre mine , sa o am ca amintire la about me :) unii care si`au spus parerea i`am adaugat, vreau si de la ceilalti

Vreau sa iti multumesc enorm pentru ca m-ai primit in Corleone dupa acel WIPE, fiind prima mea mafie am invatat sa trag cu deagle, am invatat sa imi ajut colegii dar si mafia, am invatat ce este respectul, aici am crescut ca un "mafiot" sa spun asa, Razvan14 este si v-a fi cel mai bun lider pe care o mafie il poate avea iar Madytz al si al mai bun sublider, nu am sa uit niciodata clipele petrecute aici o sa imi fie dor de voi si de aceasta mafie, nu pot sa ma despart fara sa regret asta, dar daca s-a ajuns asa nu avem ce sa facem. REMEMBER DON CORLEONE RAZVAN14 & CONSIGLIERE MADYTZ & CORLEONE FAMILY.

Real power can't be given...It's must be taken!

Edited by NaTLain

As vrea de la fiecare dintre voi , o parere despre Corleone , despre mine , sa o am ca amintire la about me :) unii care si`au spus parerea i`am adaugat, vreau si de la ceilalti

Na ma spammer mic... na d'aci roman:

"Am intrat in Corleone cu tine lider… atunci aveam lvl 10 sau 11… . A fost prima mea factiune si totodata prima mea mafie. Sublider era Vito.Corleone, care dupa un timp ti-a luat locul, doua persoane bune, intelegatoare, desi erai cam morocanos uneori pot spune ca ai fost si esti un bun prieten.

Corleone a fost prima mafie care a avut toate teritoriile pentru o perioada destul de mare pot spune, avand in vedere ca aveau loc peste 12 waruri pe saptamana. Am fost alaturi de mafia aceasta o perioada de aproximativ 8 luni (per total) si pot spune cu mandrie ca este cea mai buna mafie.

Felicitari tuturor care au ajutat Corleone sa ajunga pe primul loc si sa o mentina acolo."

As you wish =))

Era acum aproape 2 ani , aveam level 10 si aplicasem in toate factiunile pasnice .. fara speranta. Pana cand din a 4-a aplicatie , am fost acceptat in prima mea mafie , prima mea factiune , Corleone. Tu si ThE.MiStER m-ati invatat tot ce stiu azi , m-ati luat "sub aripa" voastra. Dupa aproape 1 luna am iesit din invidie pe un anumit membru .. Cu timpul am trecut prin toate mafiile , prin Agentie , am ajuns lider , sub-lider , dar oriunde mergeam nu uitam de unde am plecat. Acum 1 luna reveneam aici la rugamintile insistente ale unor prieteni si am ajutat la "colorarea" hartii cum am stiut si putut eu mai bine , sub acelasi lider care m-a invatat sa tin arma in mana. Am iesit iarasi , la nervi dupa o cearta cu un bun prieten .. Dar cand am vrut sa revin , te-am bagat in "groapa" fara sa vreau ..

Remember Don Corleone Razvan14 (x2)

Real power can't be given .. It must be taken!

Edited by TraTeC

Salut,ştiu că nu sunt membru dar am fost acum un an şi câteva luni . Îmi aduc aminte când aveam lvl 10-11 şi aveam FP , atunci te-am cunoscut Razvane . Ţin minte că mă ajutai cu bani de materiale (pentru arms) . Când am scăpat de FP am zis să încerc cu o aplicaţie În Corleone Family şi îţi mulţumesc că mi-ai dat o şansă şi că m-ai acceptat.Pe atunci ştiu că era şi Edusca00 în familie era Madytz , Nale , Mr_Qwerty şi alţii . Tu şi ceilalţi membrii m-aţi mai învăţat câte un lucru despre mafii , despre server , pe atunci eram începător , Bzone a fost primul meu server de RPG . Ai fost un lider pe cinste cât timp am fost eu în Corleone Family şi după mine eu nu ţi-aş fi scos Liderul , îl meritai toţi facem greşeli , nimeni nu este perfect.Eu aşteptam să fie iar aplicaţii on să aplic şi eu , vroiam să retrăiesc acele zile când mi-ai fost lider,dar uite ce s-a ajuns... să te verifice peste tot :)) .

Semnat : SNaKs2000

Edited by Stefan aka SNaKs2000

Am venit in Corleone la insistentele unor prieteni, nu eram hotarat, credeam ca mafiile nu sunt de mine, insa aici am descoperit ce inseamna respectul, am invatat sa tin arma in mana, am cunoscut membri de treaba, alaturi de care am reusit sa cucerim tot. Iar tu Razvan ai fost un lider de nota 10, ai reusit sa creezi din Corleone o adevarata familie. Sunt mandru ca am facut parte din cea mai buna mafie, Corleone Family. "Real power can't be given...it must be taken"

Avand doar 1 luna in Corleone Family poate nu am asa multe de spus dar stiu ca in aceasta perioada s-a format cea mai buna mafie care a fost pe server si nu doar din cauza ca am avut 24/24.

Vreau sa le multumesc colegilor ca m-au primit cu bratele deschise si lui Razvan14 ca a avut rabdare cu mine explicandu-mi tot ce il intrebam . Cateodata il mai enervam cu intrebari stupide sau spam dar tot imi explicai ce trebuie sa fac si cred ca un lider mai bun ca tine nu va mai fi in Corleone Family si nici pe server.

Intr-o competitie cand esti pe primul loc de la inceput pana la sfarsit "dusmanii" iti vor purta pica si vor cauta sa iti puna bete in roate.

Respect Razvan14 , Respect Corleone family.

Edited by karim200

Am venit in Corleone a doua oara pentru a te ajuta si a te sprijinii din nou,exact asa cum am facut si prima oara.Aici am trait momente de neuitat,momente placute si frumoase,mereu imi voi aduce aminte de aceste clipe petrecute in aceasta familie..Corleone si`a atins punctul maxim adica cel de a obtine toate cele 24 de turf`uri ceea ce o alta oricare mafie nu o va putea atinge asa usor.Razvan,pentru mine mereu vei ramane un lider de nota 10 si care`si iubea familia foarte mult,mai presus de toate.Te-ai straduit mult pentru a aduce familia Corleone unde este in momentul de fata si iaute,cu putina ambitie si mult antrenament am putut obtine acest lucru.Felicitari Corleone ! "Real power can't be given...it must be taken"

Edited by Nale

A fost frumos cat a durat , dar orice lucru frumos are si el un sfarsit ... http://imgur.com/a/2fI26#0

Ce pot sa spun ... perioada petrecuta in corleone a fost o perioada frumoasa ... am invatat niste lucruri noi , mi-am facut prieteni noi ( cel putin asa cred ) si cel mai important m-am distrat . O sa-mi fie dor de war-uri ... de vesnicile prezente facute din 30 in 30 de minute :)) , de dm-ul de dinaintea unei activitati ... de tot . Nu stiu ce sa mai spun ... ii urez succes noului lider si sa speram ca va reusi recordul nostru de 24/24 .

@ 14 : Un lider de exceptie . Cat ai stat in Corleone ai depasit recorduri peste recorduri . Un lider dur cand fapta o cerea , dar si intelegator . Felicitarile mele pentru munca depusa pentru mafie in astea ~4 luni .

Edit : Ups ... se pare ca am scapat in album si cateva poze deochiate cu mine si cu andreynh0 .. ma scuzati =))

Edited by Letzgo

Buna frumosule ,nu am creierul prea limpede...(nu gandesc cum trb acum). Ce pot spune altceva decat vorbe dulci si de bine, pentru un lider demential,fenomenal. Datorita tie am ajuns pe listele care trebuie,si ma mandresc. Te cunosc de cand lumea si pamantul...imi aduc aminte cu bucurie cand te-a pus sebi sublider si erai asa fericit :)) . Mult noroc si succes,sper sa ne regrupam iar,te pupa Alexandra ^,..,^

P.S . banii de la olimpiada !!!!

Edited by Tymonelu

Noapte buna Corleone