Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@ Daniel. , blue_blood : Nu inteleg de ce v-ati suparat asa pe kassa ... in primu rand sunteti prieteni buni , nu mi se pare normal sa va certati din cauza unui joc .. era normal sa-i dea lu' ala .... ia faceti voi cumva si impacati-va , nu mai fiti ca niste copii :|

Kassadin s-a purtat urat fata de noi. PUNCT. In momente cheie afli cum sunt prietenii si aseara asta am aflat.

Edited by DanieL96

Aha. Vei primi bl pe foaie pentru ca mi-ai scris numele gresit. Tu ai vrut-o ;) ;) ;) ;)

#la multi ani madytz , asteptam marea petrecere de la jizzy.

Trebuie sa punem bani sa ne luam o agenda. Gata cu foaia ca incepe sa se cam umple. Sau tu scrii pe coala de aia duplex :)).

Uite: http://antena2.ro/video/agentul-vip-376 . La minutul 41:50 e cu "mi-am uitat bentita rosie acasa". Am ras cand am auzit asta =)).

Ce vorbesti tu? Auzi, am si eu niste poze de astea animate pe care as vrea sa le pun la avatar dar sunt foarte mari si depasesc 50 kb. Le pot redimensiona, dar tot depasesesc 50 kb. Ce sa fac? Sau la tine era deja sub 50 kb.

Nu prea cred ca le poti face ceva. Al meu era deja sub 50 kb.

Aha. Vei primi bl pe foaie pentru ca mi-ai scris numele gresit. Tu ai vrut-o ;) ;) ;) ;)

#la multi ani madytz , asteptam marea petrecere de la jizzy.

Nu mai suferi ca te tin in spawn.

Edited by Colonelul

Trebuie sa punem bani sa ne luam o agenda. Gata cu foaia ca incepe sa se cam umple. Sau tu scrii pe coala de aia duplex :)).

Uite: http://antena2.ro/vi...agentul-vip-376 . La minutul 41:50 e cu "mi-am uitat bentita rosie acasa". Am ras cand am auzit asta =)).

Se pare ca am fost plagiat. Trebuie sa-l trecem pe prima foaie a carnetelului :)))

#astept prin transfer banii fiecaruia , a costat 500mils

Succes tuturor. Mi-a facut placere.

Mult succes Corleone.

Mi-a facut placere sa joc alaturi de oameni ca voi. Multa bafta. Ne mai auzim la un DM.

Succes in continuare baieti ! Mi-a facut placere sa va am din nou colegi ! Nu mai stiu care, dar unul din voi a zis ca imi da niste bani :))

Edited by Alpha287

s0r1n3l , esti nab ba ? retrage demisia ...

Eu ma bag la un film , vorbim mai pe seara .

Ce film turcesc ai vizionat?

Succes in continuare baieti ! Mi-a facut placere sa va am din nou colegi ! Nu mai stiu care, dar unul din voi a zis ca imi da niste bani :))

Clar...nu esti deloc pe interes...

Va salut din Cluj...pe luni poate revin...daca e o problema cu inactivitatea...cam am 2 saptamani...nu vreau sa fiti 39/40 on la waruri...

Ce film turcesc ai vizionat?

Va salut din Cluj...pe luni poate revin...daca e o problema cu inactivitatea...cam am 2 saptamani...nu vreau sa fiti 39/40 on la waruri...

0merta, pe tine te asteptam si 1 luna , meriti toata asteptarea >:D<<'>

Iar tu TrateC , ti`am dat voie la avataru ala ? ia schimba`l ... ejty m1n0R

Nu pot sa incep acum o zarva de cuvinte ca sa iti explic prietenia dintre noi si lucrurile pe care ni le permitem unul celuilalt. Iti voi cere in schimb, sa ma asculti, si sa nu mai judeci un om doar dupa doua cuvinte si pe langa asta cand nu il cunosti deloc. Mi-ai mai astras atentia o data si tot la fel de gresit.

Ma faci sa rosesc :">:"> (Glumeeeesc)

Mno..acu serios..apreciez aprecierea

Ma faci sa rosesc :">:"> (Glumeeeesc)

Mno..acu serios..apreciez aprecierea

Daca nu cunosti prietenia dintre noi de ce vorbesti? Din cate POATE ai observat, era o gluma.

Nu pot sa incep acum o zarva de cuvinte ca sa iti explic prietenia dintre noi si lucrurile pe care ni le permitem unul celuilalt. Iti voi cere in schimb, sa ma asculti, si sa nu mai judeci un om doar dupa doua cuvinte si pe langa asta cand nu il cunosti deloc. Mi-ai mai astras atentia o data si tot la fel de gresit.

Nu vorbeam serios...crezi ca tin cont de materialismul tau existent sau nu?

Daca nu cunosti prietenia dintre noi de ce vorbesti? Din cate POATE ai observat, era o gluma.

Din cate POATE NU ai observat, era o gluma.

Si ca sa dezvolt putin...nu am judecat pe nimeni...nu ti-am pus o eticheta...si eu ceream bani lu C'n'M pt live dintr-un materialism inchipuit...mno...si pe viitor..incercati sa nu luati de bun chiar tot ce zic,nu alegeti mereu calea cea mai usoara...e posibil sa nu prea intelegeti mesajul ce vreau sa-l transmit.

Edited by 0merta

Te cred.

Acu' te scoti,materialistule,a?

Meh...altcineva tre' sa observe c-a fost o gluma.

0merta, pe tine te asteptam si 1 luna , meriti toata asteptarea br= Iar tu TrateC , ti`am dat voie la avataru ala ? ia schimba`l ... ejty m1n0R

Lol.