Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ne-am descurcat foarte bine azi , de 3 zile incoace ne-am revenit la capitolul prezenta si asta se vede , ascultati in continuare de noi (conducerea) si totul va fi bine pentru ca avem oameni foarte experimentati in conducere.Probabil va urma o perioada mai lejera dar nu trebuie sa ne culcam pe o ureche deoarece noi am revenit de la 4 turfuri asa pot revenii si ei iar eu personal am obiective mai mari decat orasul cu gangul asta si sper ca totul sa decurga cum trebuie.

Niste faze de la waruri , enjoy:

Salut si neata, ca sa va lamuresc pe scurt am primit toti wipe deoarece wladyslaw a zis ca s-a lasat de samp, dupa cum a zis si beyond o sa vina o perioada lejera pentru voi in cucerirea lv-ului dar asta este... va doresc multa bafta si spor in cucerirea lv-ului, PLS nu dati report.

Welcome celor noi, chiar daca sunt niste nabeti. Ce mai faceti, baieti? Eu zic sa va puneti de pe-acum pe invatat, nici nu stiti cat de aproape este bacul!

rj5ha.jpg

Anul asta dai bacul si tu? Eu nu ma stresez, sin simularile de anul trecut am luat peste 7 la ambele :D

In primul rand, va salut pe toti, iar in al doilea rand, imi cer scuze pentru ca nu am venit la war-uri, insa am avut un necaz in familie, un necaz mai .. diferit de necazurile altora. Katzuno stie despre ce este vorba, i-am explicat in Private Message ce s-a intamplat iar el m-a inteles, i-am spus sa ii comunice lui Destema, care sper ca ma va intelege si sper ca va stii doar el si Katzuno .. Eu voi revni Sambata cel tarziu, am facut chiar si o cerere de inactivitate, va salut pe toti si succes la war, ne revedem Sambata.

Azi 25.09.2015 ora 19:45 vreau sa fiti toti in HQ pentru waruri, cine lipseste va fi sanctionat conform regulamentului !

WARURI DE MÂINE:

1. JIZZY LV - ATTACK
2. MILLITARY LV - ATTACK
3. CREEK LV - DEFENSE
4. RDT LV - DEFENSE
La aceste war-uri

Toată lumea este obligată să aştepte conducerea în linie în HQ la ora 19:45

Toata lumea este obligata sa detina jobul ARMS DEALER + minimum 30.000 materiale, in ca contrar o sa fie sanctionat..

Se accepta doar 3 invoiri cu un motiv foarte bun.

Cine nu este in linie la 19:45 primeste FW, la fel si cei care fac DM.

Nu va mai accept nesimtirile.

VENITI TOTI LA WAR-URI, NU VA MAI BATETI JOC.TREBUIE SA TRAGEM TARE IN PERIOADA ASTA.

SI MAI USOR CU INVOIRILE.

#ascensiuneabratvei

@, Sterge si tu GTA si SAMP si ia-le iar :))

N'seara Bratva! Ce faceti? Sa intrati la war-uri pentru a castiga 4/4 . Azi e o zi importanta The Tsar Bratva va acumula 12 turf-uri ceea ce dupa cum bine stiti inseamna jumatate de Las Venturas. este un pas foarte mare!