Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, Back de la scoala

Creative, cum sa postez raportu vineri la 15:00 daca la 14:00 plec de la scoala :| si mai tre sa duc si prods/refill tot in ziua aia :|.

Erow il postezi pana in ora 15:00 adica poti sa il postezi si dimineata, am ales ora aceea pentru a nu exista dupa aceea comentarii la sedinta (care este la ora 20:00) ca "nu au postat raportul", "ca nu au stiut la ce ora..." sau cine stie ce fel de comentarii... O sa fiti scutiti de raport pentru ziua respectiva (vineri), dar tot aveti datoria de a da refill la masini, nu insemna ca este zi libera.

@Askew nu te mai baga unde nu "iti fierbe oala" pentru posturi de +1 ... asa ai ajuns sa faci 1.400 + de posturi in cateva luni..., Ervin(erow) a intrebat un lucru asteptand raspunsul meu... nu iti da cu parerea daca nu stii despre ce e vorba.

Nu ... nu are de ce sa imi fie ciuda pe numarul tau de posturi... dar chiar te-ai bagat pentru un post in plus... ce ti se pare asa amuzant ca erow a intrebat un lucru despre echipa de mechanici sau ca eu am stabilit o anumita ora pentru predarea rapoarteleor si a sedintei... omg... ma rog SUBIECT INCHIS...nu vrea sa ia amploare discutia noastra catre o cearta...

@Din cate am inteles avem 3 antrenamente saptamanale, zilele stabilite sunt : marti, miercuri si joi? sau ...? :-?