Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Inca tot nu pot sa cred :| Daca nu pica serveru tot noi aveam teritoriu si castigam. Don, mai da odata war-ul cu ei, nu dorm linistit pana nu stiu ca iam batut si pe Tattaglia, sa scape din bulan pur. Asa ceva nu ti se intampla in fiecare zi :|

DECI VA PISATI PE VOI DE RAS (scrie si prostii si si minte) =)) La descrierea lui merita sa va uitati. Zice caract in RL. El so caracterizat in game =))

Nick-name: LauR09

Nick-uri anterioare: -

Prenume real: Razvan

Varsta reala: 12 ani

Level: 19+

ScreenShot /stats: http://imageshack.us.../samp259mf.png/

Warn level: 0

Factiuni anterioare: Fire & Medic Departament, The Paterno Family,The Corleone Family(2x),The Stracci Family, The Barzini Family.

Motivul pentru care ati demisionat, sau ati fost demis din factiunea anteriora: Am facut cerere de demisie.

Skill-uri la joburi secundare: Skill 5 ( Mechanic, Detectiv).

De ce doresti sa intri in Tattaglia? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece este o mafie buna, unita, respectoasa cu un lider si un sublider foarte bun. Stii regulile Tattaglia?: Da

Esti pe blacklist-ul unei factiuni? (specifica numele factiunii): Nu ( ce? O_o)

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: 1 an

Cate ore joci pe zi? (fara /sleep): 8-10

Cu ce crezi ca se ocupa Tattaglia?: Cu trafic de arme si droguri.

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Tattaglia pentru minim 2 saptamani?: Da

Ai avut antecedente cu un membru Tattaglia?:

Nu O scurta descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): Salut, numele meu este LauR, m-am nascut in Los Santos, cand eram mic eu ma duceam la scoala, invatam din greu deoarece vroiam sa ma duc mai departe la un liceu,Ani au trecut eu m-am facut mare si am luat hotararea sa ma pun cu mana pe munca. Munceam din greu la Ferma, peste 2-3 ani mi-am creeat si o familie, nevasta a murit intr-un accident de masina, copilul meu a murit inecat si m-am hotarat sa ma omor si eu.......

Alte precizari?: -

DECI VA PISATI PE VOI DE RAS (scrie si prostii si si minte) =)) La descrierea lui merita sa va uitati. Zice caract in RL. El so caracterizat in game =))

Nick-name: LauR09

Nick-uri anterioare: -

Prenume real: Razvan

Varsta reala: 12 ani

Level: 19+

ScreenShot /stats: http://imageshack.us.../samp259mf.png/

Warn level: 0

Factiuni anterioare: Fire & Medic Departament, The Paterno Family,The Corleone Family(2x),The Stracci Family, The Barzini Family.

Motivul pentru care ati demisionat, sau ati fost demis din factiunea anteriora: Am facut cerere de demisie.

Skill-uri la joburi secundare: Skill 5 ( Mechanic, Detectiv).

De ce doresti sa intri in Tattaglia? (Minim 20 de cuvinte): Deoarece este o mafie buna, unita, respectoasa cu un lider si un sublider foarte bun. Stii regulile Tattaglia?: Da

Esti pe blacklist-ul unei factiuni? (specifica numele factiunii): Nu ( ce? O_o)

De cat timp joci SA:MP pe B-Zone?: 1 an

Cate ore joci pe zi? (fara /sleep): 8-10

Cu ce crezi ca se ocupa Tattaglia?: Cu trafic de arme si droguri.

Esti de acord cu faptul ca trebuie sa stai in Tattaglia pentru minim 2 saptamani?: Da

Ai avut antecedente cu un membru Tattaglia?:

Nu O scurta descriere a ta (Minim 30 de cuvinte): Salut, numele meu este LauR, m-am nascut in Los Santos, cand eram mic eu ma duceam la scoala, invatam din greu deoarece vroiam sa ma duc mai departe la un liceu,Ani au trecut eu m-am facut mare si am luat hotararea sa ma pun cu mana pe munca. Munceam din greu la Ferma, peste 2-3 ani mi-am creeat si o familie, nevasta a murit intr-un accident de masina, copilul meu a murit inecat si m-am hotarat sa ma omor si eu.......

Alte precizari?: -

=)) Da ma ce ai cu el,are si baiatu imaginatie si vrea sa ne dezvaluiasca acest lucru socant :)) Haideti la event premiu 500.000$ by Don.Mike

Ce clan ? Am o problema la pc.. Deci : Stau pe mess sau pe sa-mp... Sau pe orice vreo 5-10 minute, si pe urma mi se blocheaza, imi ramane imaginea aia si trebuie sa-i dau restart.. Stie cineva din ce cauza patesc acesta chestie urata ? :( Va rog sa ma ajutati..

Ce clan ? Am o problema la pc.. Deci : Stau pe mess sau pe sa-mp... Sau pe orice vreo 5-10 minute, si pe urma mi se blocheaza, imi ramane imaginea aia si trebuie sa-i dau restart.. Stie cineva din ce cauza patesc acesta chestie urata ? :( Va rog sa ma ajutati..

Incearca sa reinstalezi San Andreas + SA:MP , iar daca nu functioneaza asa , formateaza PC'u

Poate fi de la placa video.

Noapte buna Corleone!

Noapte buna.