Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

No lasa ca no aa fie sfarsitul lumii daca da t.c. Mare lucru, 5 posturi in minus o sa avem...

Nu o sa avem cum zici tu "mare lucru,5 posturi in minus".Tu ai facut aici peste 800 posturi.Sa iti explic si cum am vazut.

Dai pe poza ta de la avatar,apoi dai in jos pana te uiti la Most active nush ce...si iti zice.

Neata Corleone.

►Nick-name: TRisons!

►Nick-uri anterioare: TRIsons!SF

►Prenume real: Turcu

►Varsta reala: 23 dar merg pe 25

►Level-ul caracterului din joc: LVL 1 dar am RP de 69

►Skill-uri la joburile secundare: La rob am skill 5 si la restu am skill 4 si 3 exceptand mechanic la care am skill 4 si detective la care nu am skill pentru ca nu am

►Poza cu /stats: nu merge

►Warn level: 2/3 pentru ca tot scriam asta /report /ad vreau si eu bani de LVL

►Factiuni anterioare: Am fost in PD dar m-au respins

►Motivul pentru care ati parasit/fost demis din factiunea anterioara: (Completati doar daca ati avut una) nus tiu

►De ce doresti sa intri in Fireman/Paramedic? (Minim 20 de cuvinte): Poi e tare, vreau sa ma duc la apelurile celor care au nevoie de heal si sa ma uit la ei cum mor ca niste porci de craciun.

►De cat timp joci SA:MP pe B-zone?: Mult..

►Cate ore acorzi jocului pe zi? (Fara /sleep): multe dada, absolut

►Esti pe blacklist-ul vreunei mafii? (Daca da, specifica mafia): Da, sunt la 8 mafii pe black list pentru ca ei ma platesc ca sa fiu pe black list ca is prea bun la arme (ps, folosesc s0beit)

►Esti dispus sa platesti pentru a fi scos de pe eventualul blacklist?: ei platesc pe mine

►Esti capabil, in cazul in care va fi nevoie, sa lucrezi in echipa?: Da

►Cu ce se ocupa un Medic ? (Minim 10-20 de cuvinte): Cu de toate

►Alte precizari?: Multumesc si sper sa faceti toti cancer sa pot rade de voi. Bafta-n gura.

Mor de ras. =))

Omfg ma trezi cu rasu pe fata deja :)).Am mai un asemenea post.Era hitman parca.Zicea ca avea lvl 99 etc :)).

Buna dimineata Corleone !

Penal cel cu aplicatia :))=))

Nu o sa avem cum zici tu "mare lucru,5 posturi in minus".Tu ai facut aici peste 800 posturi.Sa iti explic si cum am vazut.

Dai pe poza ta de la avatar,apoi dai in jos pana te uiti la Most active nush ce...si iti zice.

Neata Corleone.

Asa, si care e faza? Ca nu prea am inteles. Cate t.c. am primit la discutiile clanului si al mafiei. Deja m-am obisnuit si n-o sa plang daca o sa dea t.c.

Most Active In The Corleone Family (760 posts)

Mare spamer mai esti Askewle o.O :))

Am ceva treaba, ne vedem peste o ora...

@Frumoasa aplicatia aluia in F/P

@@ Antrenamentul de astazi este la 19:00, nu uitati.

Edited by cReaT1Ve

Da, ce sa-ti spun, eu sunt the biggest spamer of b-zone.

La mine nici un fulg de zapada n-a cazut :| La voi cum e?

Nici la noi noi nu a cazut...cred ca atunci cand se termina iarna incepe sa ninga :)).

OMFG ma bag sa citesc iar 80 pagini in 3-4 ore :))).Bafta ne vedem diseara.

Nici la noi noi nu a cazut...cred ca atunci cand se termina iarna incepe sa ninga :)).

OMFG ma bag sa citesc iar 80 pagini in 3-4 ore :))).Bafta ne vedem diseara.

Lol? Ce dq iti ia atata sa citesti? Ce citesti? Eu daca ma concentrez la ce citesc, eu un3 ore fac mai mult de 200 de pagini :-??

Ce citesti?

Buna dimineata Corleone Family !

As vrea sa organizez un event FightStyle dar am nevoie de sprijinul vostru . Vreau sa formez o suma de inceput de macar 700.000$-1.000.000$ , eu voi pune 300.000$ din start + daca vor mai fi sponsorizari . M-am gandit sa pun Organizator Corleone Family si sa facem ceva frumos , de aceea apelez la voi . Cei care vreti sa ma ajutati va rog frumos dati-mi Pm cu o suma cat de mica/mare puteti pune . Multumesc !

Cappa a indebunit :))

Dc a innebunit? E chear foarte bine daca citesti ceva. Te ajuta mult la exprimare si la facut compuneri descriptive/ argumentative, etc. Nu va inteleg, cand face cineva ceva ce tine de scoala, sau chear de viata, repede sariti: ba ce tampit e ala, citeste, woow, ce fraier...

Chear nu inteleg, dc majoritatea oamenilor gandesc asa :|

Edited by AskewOne

Neatza ce faceti ?

Mda am luat ban 5 zile motiv abuz de /heal in hq :(

Bine v-am găsit, sunt noul membru Corleone f. Sper să ne înțelegem bine și să avem parte numai de realizări împreună.

Bun venit. Sper din tot sufletul, sa te distrezi si sa te simti cat mai bine alaturi de noi >:D<<'>

Buna dimineata Corleone Family !

As vrea sa organizez un event FightStyle dar am nevoie de sprijinul vostru . Vreau sa formez o suma de inceput de macar 700.000$-1.000.000$ , eu voi pune 300.000$ din start + daca vor mai fi sponsorizari . M-am gandit sa pun Organizator Corleone Family si sa facem ceva frumos , de aceea apelez la voi . Cei care vreti sa ma ajutati va rog frumos dati-mi Pm cu o suma cat de mica/mare puteti pune . Multumesc !

Neinteresant:))

Care imi zice si mie daca am ban si am /hprice pe casa poate sa mi-o cumpere careva ?