Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Cappalini si Askewone, imi ziceti si mie raspunsul la intrebarea numarul 1 din testul de intrare? "Ce este Corleone Family?". Probabil ati raspunde ca este o familie, si chiar asa si e.. Acum va rog sa imi spuneti ce este o familie? In acest caz, e un grup de persoane care TREBUIE sa se inteleaga foarte intre ei, si sa nu apara astfel de discutii inutile referitoare la inactivitate ce sunt spuse cu rautate. Acestea fiind spuse, de ce va certati din nimicuri? De ce acuzati de lucruri ce nu tin de voi, ci tin in mod direct de lider? De ce nu va puteti intelege cum m-am inteles eu cu toti ceilalti, si cum se inteleg si altii intre ei? De ce trebuie sa apara astfel de discutii? Va rog sa va ganditi bine la ce am spus, si sa faceti pace, in mod contrar dati-va demisia pentru ca aceasta nu este atmosfera dintr-o familie.

Revenind la mine acum, nu am avut 2 saptamani de la ultima intrare in Corleone, desii am petrecut aici 4 saptamani, cu o scurta pauza de 2 zile, fara sa am vreo reclamatie din care sa fiu sanctionat. Dar am iesit totusi cu FactionPunish. Multi stiti despre relatia mea de prietenie cu Chev, best friends, dar regulamentul se aplica pentru toti membrii in mod egal, indiferent de cat de prieteni sunteti. Prin asta vreau sa va spun sa nu va culcati pe o ureche cum ca 'eh, am 1 saptamana in Corleone si vreau sa ma duc in Police Departament (de exemplu), ia sa vorbesc eu cu prietenul meu Chev sa ma dea afara fara FP" sau "pot sa fac DM sau sa injur, chev e prietenul meu" . Nu, nu se poate asta, si nu se va putea in nici o factiune.

Ok, tot ce sper eu este ca am facut o treaba buna alaturi de voi, si ca a meritat sa ies din Hitman Agency ca sa vin antrenor aici, sa va invat tot ce stiu, sa fac din voi adevarati soldati, si sa va ajut sa va acomodati (acolo unde a fost cazul). Cei care m-au respectat, i-am respectat si eu, si nu numai pe ei. M-am simtit extraordinar aici, o atmosfera frumoasa, 85% din timpul petrecut in sa:mp am ras, alaturi de voi, colegii mei, sau fostii mei colegi. Sper sa aplicati tot ce v-am invatat, si sa ascultati de Bigzila pentru ca l-am desemnat antrenor principal de la plecarea mea, deoarece era cel mai activ si mi s-a parut cel mai capabil sa ocupe aceasta postura, si chiar nu imi pare rau ca l-am ales pe el, ba chiar a fost probabil cea mai buna alegere a mea. Apropo de asta, as vrea sa pastrati aceeasi tactica la waruri pe care v-am invatat-o si cu care am castigat de atatea ori, si in timpul warurilor si antrenamentelor sa pastrati liniste pe /f(amily) pentru a va putea concentra si a da tot ce e mai bun din voi. *Andrew, as vrea mai multa activitate din partea ta, cand te-am ales co-antrenor erai printre cei mai activi playeri, acum ai lasat-o mai moale, mult mai moare. Am inteles ca ai avut probleme aceasta saptamana, insa daca nu revii la vechea activitate vei avea co-antrenorul scos, fara nici o suparare si cu tot respectul* . Ok, inca odata va spun, m-am simtit super alaturi de voi, sunteti cea mai buna mafie din joc, atat prin abilitatea de a manuii armele cat si prin comportament si experienta.

Acestea fiind spuse, va urez succes la waruri, la scoala, la pizde, si la tot ce v-ati propus sa faceti, atat in aceasta 'viata virtuala' cat si in realitate.

Cu drag si respect,

Dobermann

Later edit

Atunci faceti in asa fel incat sa nu stricati atmosfera, aceste certuri apar de la faptul ca unii se cred bo$$i iar altii nu.. Depinde totul de voi

bafta frate , sper sa i'ei carnetul cu BRIO si bafta la scoala , prima data am fost invidios si nervos pe tine , dar peste 2-3 zile mi'a trecut si am devenit niste prieteni buni zic eu , bafta mi'a placut cu tine antrenor.

Buna Seara Corleone !

Un ultim post aici.

Vreau sa spun ca m-am simtit foarte bine alaturi de voi, chiar foarte bine. Un colectiv unit cu membrii de treaba (glumetii si seriosi cand era nevoie). tineti-o tot asa cu antrenamentele/war-urile pentru ca sunteti pe drumu' cel bun. Aveti 2 coaches foarte buni si ascultati de ei. Multumesc mult pentru sansa acordata Chev. Bafta in continuare.

Edited by MrrN