Jump to content

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

http://www.eveniment...ii-sefilor.html

http://asmagna.info/...razvan-gorovei/

http://www.bzi.ro/ju...n-spital-317927

Hbk , despre ce ti`am zis la scoala despre incidentul de la meciul de duminica :D

Cat de rapid afla presa , tot afla indiferent daca vrei sau nu ..

Pe tine nu te-a prins?:))

Urat ce a facut..

Eu ma pun la un film, ne auzim la antrenament !:)

Salut, here i am, pfai cat noroc, o zi grea se transforma intr-una accesibila, dar tot sunt ultra obosit, ne vedem la antrenament, dupa meci: ONLY steaua win :> :X

Salut, mai postez si eu pe aici, back de la scoală.

Salut, am intrat si eu pe aici putin sa vad ce mai faceti. Pregatiti-va de antrenament si la 22:00 Steaua - Copenhaga !!! Ne auzim in joc :) Edited by NaTLain15

Salut baieti..... Vrea sa va spun ca am niste probleme cu PC-ul , placa video mai exact , ieri seara eram pe youtube uitandu-ma la un clip dedoata monitorul se stinse deparca ar fi fost scos din priza . Azi de dimineata am incercat sa il deschid , am facut-o si mi-a dat o eroare Display error AMD Ratheon nush ce si s-a oprit iarasi .... Fratele meu care a ajuns in seara asta acasa , care lucreaza in domneniul calculatoarelor a spus ca e din cauza placii video... Cred ca voi fi nevoit sa fac o cerere de inactivitate deorece mai am doar laptop-ul ... Care are 1 gb ram , 358 mb placa video.. SA:MP-ul il am instalat insa acest laptop are cateva defecte adica cand simte o temperatura foarte ridicata se inchide chiar daca am un cooler . De pe acest laptop pot intra sa stau 1 , 1 jumatate dar nu cred mai mult ca s-ar inchide..

Pana maine va voi da un raspuns.. Pana atunci imi cer scuze pentru inactivitatea mea insa va promit ca voi incerca sa revin cat de curand pot..

Buna dimineata Corleone .. Steaua 1-0 :X

Astazi la ora 6:00 sa fiti online

Deasemenea o sa bag regula ,, Dupa ce reuisit checkpointul si luati banii , este interzis sa va omorati intre voi sa ajungeti la HQ , daca va prind adminii primiti ban 3 zile si va voi sanctiona si eu ''

Salutare colegi! Azi nu pot sa intru deoarece sunt invitat la o petrecere si as dori sa particip. Succes la waruri! Ne vedem maine.

Salutare colegi! Azi nu pot sa intru deoarece sunt invitat la o petrecere si as dori sa particip. Succes la waruri! Ne vedem maine.

In primul rand salut bafta la petrece si sper sa revi cat de repede posibil. In al 2-lea rand salut tuturor, nu uitati la 16:00 in HQ. Edited by NaTLain15

Sincer, sunt foarte dezamagit. Am lipsit la 2 waruri si aceastea au fost pierdute. Asa se intampla mereu cand nici eu nici Razvan nu suntem on.

Maine la ora 11:15 vreau sa fiti MINIM 25 IN HQ altfel e jale !

Deasemenea nu uitati de sedinta de la 21:00 !

Imi pare rau pentru ceea ce am facut , acum este prea tarziu nu mai pot face nimic . Nu stiu ce m-a apucat , m-a tentat pe moment . Noi eram mai putini si credeam ca fac un bine , cand in colo mai mult rau am facut . Am vrut sa castig un teritoriu pe nedrept , "sa il fur" Am facut de ras aceasta familie , mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi ! Sa nu faceti greseala pe care am facuto eu X_X .Stiu ca nu merit dar eu inca sper la a doua sansa sa arat ca ma pot schimba .

Edited by eFFFaCer SV

Imi pare rau pentru ceea ce am facut , acum este prea tarziu nu mai pot face nimic . Nu stiu ce m-a apucat , m-a tentat pe moment . Noi eram mai putini si credeam ca fac un bine , cand in colo mai mult rau am facut . Am vrut sa castig un teritoriu pe nedrept , "sa il fur" Am facut de ras aceasta familie , mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi ! Sa nu faceti greseala pe care am facuto eu X_X .Stiu ca nu merit dar eu inca sper la a doua sansa sa arat ca ma pot schimba .

Salut , asta este efffacere , se intampla. Eu sper sa-ti mai acorde razvan o sansa deoarece esti un membru bun si ne-ai ajutat foarte mult pana acum. Bafta.